OCIJENI

Podizanje kapaka

Objavljeno: 4.3.2021. 9:18

U interakciji s drugim ljudima gledanje oči u oči su neizostavan dio ugodnog razgovora. Kako starimo, kapci postaju sve teži, mlohavi i spušteni što može uzrokovati dojam starosti i umora. 

Za sve vaše probleme postoji rješenje! 

Kako izgleda proces podizanja očnih kapaka? 

Podizanje kapaka je rutinska estetska operacija koja se izvodi u društvu lokalne anestezije. Višak kože se uklanja i zateže kako bi oči dobile mlađi i estetski privlačniji izgled. Ovisno o izgledu kapaka, postoji nekoliko načina da se sam proces izvede - bilo s unutrašnje strane ili s vanjske strane kapaka. Potrebne su konzultacije sa stručnim timom koji će savjetovati koji je proces uklanjanja viška kože poželjan u individualnom slučaju. 
Nakon operacije je moguća pojava modrica i otekline, no oporavak nije dug i odrađuje se pod nadgledanjem specijalista. 
Posjetite Dentalnu polikliniku Mady Maričić i dopustite da specijaliziran stručni tim za estetske pothvate odagna vaše probleme. 

Ponosni smo na tim vrhunske stručnosti, bogatog iskustva i naše suvereno vladanje područjem dentalne I estetske medicine. Koristimo suvremene metode, tehnike i certificirane materijale kako bi vaše iskustvo kod nas bilo kvalitetno i vrhunsko odrađeno.

Posjetite našu web stranicu, naručite se za konzultacije i podignite svoje očne kapke brzo, bezbolno i jednostavno.


OCIJENI