OCIJENI

INVISALGIN sistem ispravljenja zuba

Objavljeno: 14.2.2020. 12:59

Invisalign sistem ispravljanja položaja zubi i zagriza pomoću prozirnih udlaga kada želimo maksimalnu nevidljivost ortodontskog aparata. Jednostavno se donosi odluka o ispravljanju zuba znajući da Invisalign tehnikom možete živjeti svoj život kako želite.INVISALIGN SISTEM ispravljenja zuba
Znanost u svakom osmjehu

Invisalign sistem udlaga je ne samo blag i ugodan za nošenje već se može i skidati.


Kako radi
Invisalign tehnikom zubi se ispravljaju na moderan način koristeći individualne konfekcijske serije udlaga. Zubi se pomiću nježno i postupno, a nadasve biološki u pravi položaj prema točno definiranom planu Vašeg ortodonta. Nema metalnih bravica niti žica. Sami stišćete udlagu na zube mjenjajući setove svaka dva tjedna. Lijepi osmjeh postiže se bez većeg uplitanja u Vaš svakodnevni život. Najljepše od svega jest što većina ljudi neće primjetiti da ispravljate zube.

Što se može ispraviti
Od manje izraženih zbijenih, rotiranih ili izbačenih zuba do puno težih dentalnih problema uključujući jače malokluzije, duboki zagriz, otvoreni zagriz, križni zagriz, obrnuti prijeklop zuba. Kod pojave razmaka između zuba Invisalign je odličan izbor.

Život s Invisalignom
Ono najbolje od Invisalign sistema jest da minimalno utječe i remeti Vaš svakodnevni život. Može se nositi bez većeg napora preporučenih 20-22 sata na dan.

Kome preporučiti Invisalign
Invisalign je namjenjen svakom pacijentu prema ortodontskim indikacijama. Ako planirate kakav društveni događaj, maturalnu zabavu, vjenčanje, studijske godine u inozemstvu, izbivate zbog čestih putovanja ili jednostavno želite bolju kontrolu nošenja i čišćenja ili se ne želite odricati omiljene hrane ova tehnika je namjenjena Vama. Ako niste uvjereni da će Vaš tinejdžer dobro i temeljito održavati higijenu usne šupljine ili ima karijes aktivne zube s puno ispuna Invisalign je dobar izbor. Zube koji su pretrpili traumu ili se ne žele iz bilo kojeg razloga direktno opteretiti (mostovi, krunice, opsežni ispuni i liječenja i sl.), a potrebni su u cjelokupnom postupku pomaka zuba ovom tehnikom se možu zaobići ili bitno manje opteretiti. Ova tehnika preporučljiva je kod pacijenata koji imaju potrebu raditi dijagnostiku područja glave magnetnom rezonancijom ili uzimaju ljekove koji utječu na pojavu otečenije i osljetlivijie gingive. Naravno, postoje mnoga rješenja za ispravljanje zuba, ali niti jedno ne nudi toliki nivo ugodnosti, isplativosti i pouzdanosti koji dobivate Invisalign sistemom. Promišljajte o zdravlju zuba i usne šupljine kao prozoru kroz koji promatramo zdravlje cijelog tijela.

• možete uživati u svakoj hrani
• možete ga skinuti kadgod poželite
• možete uživati u virtualno nevidljivom ispravljanju zuba
• dopušta normalno četkanje i flosanje zuba za što zdravije desni i zube
• tanka i ugodna plastika naspram oštrih bravica i žica koje često mogu ozlijediti sluznicu
• rasterećenje Vašeg gustog rasporeda, tj. dnevnog opterećenja s rjeđim kontrolnim posjetama
• Invisalign Teen za mlade uključuje do 6 novih udlaga u slučaju loma ili gubitka

OCIJENI