OCIJENI

IZBJELJIVANJE ZUBI RIJEKA

2 pregleda/dan | Objavljeno: 03.12.2020. 22:09

Izbjeljivanje zuba je bezbolna metoda, pouzdana i vjerojatno i najbrži i najefikasniji način za postizanje prirodno bijele boje zuba. U posljednje vrijeme izbjeljivanje zuba steklo je veliku popularnost jer se postiže dramatičan rezultat za manje od 1 sat, nema štetnog učinka na pulpu, nema kontraindikacija, tretman se provodi bez anestezije i učinak je dugotrajan. Lijep osmijeh otvara vrata uspjeha! Iskoristite potencijal vašeg osmijeha!

http://www.facebook.com/pages/Grupna-privatna-praksa-dentalne-medicine-Du%C5%BEevi%C4%87Dubrovi%C4%87/380923871924034?sk=timeline

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 645 642 051 645 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI