OCIJENI
Adresa: Školjić 8
51000, Rijeka
Telefon:
051 777 333 051 777 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.poliklinikasimonic.hr
http://www.facebook.com/PoliklinikaSimonic/
Djelatnosti: Ordinacija opće medicine, Medicina rada
Dermatovenerološka ordinacija
Interna medicina i dijagnostika
Ortoped
Psihijatar, psiholog
Radiologija – RTG, CT, MR, UZV, mamografija
Ključne riječi: - poliklinika - Rijeka - dermatolog - ortoped - psihijatar - ordinacija - dermatovenerologija - interna medicina - klinička radiologija - psihoterapija - psiholog - traumatologija - ortopedija - privatna poliklinika -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Poliklinike Simonić!

Poliklinika Simonić pruža usluge specijalističkih i subspecijalističkih pregleda iz dermatologije i venerologije, psihijatrije, interne medicine-reumatologije, ortopedije i traumatologije te kliničke radiologije.

Stručni tim čine specijalisti sa velikim kliničkim iskustvom multidisciplinarnog liječenja s ciljem prevencije, rane dijagnostike, praćenja i liječenja različitih bolesti, posebice kroničnih autoimunih kožnih i sistemskih bolesti.

Važno je naglasiti da primjenjujemo biopsihosocijalni model razumijevanja bolesti s terapijskim ciljem izliječenja osobe, a ne samo bolesti.

Obratite nam se s povjerenjem i posjetite naš web!

Vaša Poliklinika Simonić

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
20.05.2020. 18:07 | KORISNIK: bosiljkavrbanarh

U samo nekoliko posjeta Poliklinici Simonić riješila sam svoj dugogodišnji zdravstveni problem.Stručan tim,ljubaznost i ugodna atmosfera svakako je za preporučit i dobro je da ih imamo u našem gradu!

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI