OCIJENI
Adresa: Braće Fućak 4B
51000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
051 550 110 051 550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://ordinacija-jonjic-ahel.hr/

Radno vrijeme

:
neparne datume: 7.00-14.30 parne datume: 13.00-20.30 svaku 3. subotu u mjesecu: 7.00-14.30
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska kirurgija
Ključne riječi: oralna kirurgija - Implantat Straumann-Implantat Ankylos-Implantat AlphaBio- All on 4, all on 6-Apikotomija, operativna ekstrakcija-Sinus lift-2500-Regeneracija kosti liječenje zubi - vađenje zuba - popravak zuba - zubna proteza - izbjeljivanje zubi - endoncija -implantologija - konzervativna stomatologija - ugradnja zuba - aparatić za zube - ispravljenje zuba -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ordinacija dentalne medicine Silva Jonjić-Ahel brine se za zdravlje više od 2.500 pacijenta kao ugovorni partner HZZO-a još od 1999. godine
Ordinacija se nalazi na adresi Braće Fućak 4 B.

Zbog prizemne lokacije, blizine autobusne stanice (linija br. 2) i tri parkirna mjesta rezervirana za pacijente, dostupa je svima, a posebno starijim i teže pokretnim pacijentima.

Naš tim čine iskusni doktori specijalisti koji se konstantno usavršavaju na svjetskim kongresima prateći najnovija saznanja i metode terapije. Dentalni asistenti i tehničari educiraju se u njihovom segmentu posla stvarajući time uslugu visokog nivoa i profesionalne kvalitete.

Koristeći kvalitetne i certificirane materijale, interdisciplinarni pristup i konzultacije s drugimspecijalistima, te periodično prateći već gotove slučajeve nudimo sigurnost i trajnost naših radova.

Zbog specifičnosti svakog pacijenta uvažavajući njegove potrebe i zahtjeve nudimo individualni pristup, sigurnost i brzinu na taj način garantirajući maksimalan učinak na obostrano zadovoljstvo.

Ordinacija je opremljena najsuvremenijom opremom koja nam omogućuje primjenu novih metoda i tehnika liječenja.

Posebnu pažnju posvećujemo djeci i mlađim osobama jer prevencijom i ranim uočavanjem problema izbjegavamo potrebu za složenim i dugotrajnim liječenjima teških stanja koja se mogu javiti u kasnijoj životnoj dobi.

Ordinacija ima međunarodni iTOP certifikat za održavanje zdravlja usne šupljine i zuba, izdane od švicarske tvrtke Curaprox.

Također, ordinacija dr. Silva Jonjić-Ahel je nastavna baza za obrazovanje studenata šeste godine preddiplomskog i diplomskog studija dentalne medicine. Sudjeluje i u edukaciji dentalnih asistenata koji u ordinaciji obavljaju stručnu praksu u trećem razredu srednje škole.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona, te rezervirajte svoj termin i putem naše web stranice.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 550 110 051 550 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI