Adresa: Braće Fućak 4B
51000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
051 550 110 051 550 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://ordinacija-jonjic-ahel.hr/

Radno vrijeme

:
neparne datume: 7.00-14.30 parne datume: 13.00-20.30 svaku 3. subotu u mjesecu: 7.00-14.30
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: liječenje zubi - vađenje zuba - popravak zuba - zubna proteza - izbjeljivanje zubi - endoncija -implantologija - konzervativna stomatologija - ugradnja zuba - aparatić za zube - ispravljenje zuba -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ordinacija dentalne medicine Silva Jonjić-Ahel brine se za zdravlje više od 2.500 pacijenta kao ugovorni partner HZZO-a još od 1999. godine
Ordinacija se nalazi na adresi Braće Fućak 4 B.

Zbog prizemne lokacije, blizine autobusne stanice (linija br. 2) i tri parkirna mjesta rezervirana za pacijente, dostupa je svima, a posebno starijim i teže pokretnim pacijentima.

Ordinacija je opremljena najsuvremenijom opremom koja nam omogućuje primjenu novih metoda i tehnika liječenja.
Osim usluga prema standardu HZZO-a, u našoj ordinaciji, možete dobiti i sve dodatne stomatološke usluge, a osobito ističemo ortodonciju  kao i protetske radove od najkvalitetnijih materijala uz korektne cijene i minimalno vrijeme čekanja.

Posebnu pažnju posvećujemo djeci i mlađim osobama jer prevencijom i ranim uočavanjem problema izbjegavamo potrebu za složenim i dugotrajnim liječenjima teških stanja koja se mogu javiti u kasnijoj životnoj dobi.

Ordinacija ima međunarodni iTOP certifikat za održavanje zdravlja usne šupljine i zuba, izdane od švicarske tvrtke Curaprox.

Također, ordinacija dr. Silva Jonjić-Ahel je nastavna baza za obrazovanje studenata šeste godine preddiplomskog i diplomskog studija dentalne medicine. Sudjeluje i u edukaciji dentalnih asistenata koji u ordinaciji obavljaju stručnu praksu u trećem razredu srednje škole.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona, te rezervirajte svoj termin i putem naše web stranice.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 550 110 051 550 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.