OCIJENI

Knjigovodstvo Split

0 pregleda/dan | Objavljeno: 28.03.2024. 07:01

UHY HB EKONOM je profesionalna, mlada i dinamična tvrtka koja je u potpunosti usmjerena prema potrebama klijenata.

Kvalitetno knjigovodstvo je osnova uspjeha, a dobar knjigovođa je vaš najbolji savjetnik!
Mi vam nudimo kompletne knjigovodstvene usluge, od vođenja poslovnih knjiga, poreznih evidencija i ostalih evidencija uz dosljednu primjenu Hrvatskih standarda financijskog izvještavanja, Međunarodnih računovodstvenih standarda i usvojenih računovodstvenih politika za privatne tvrtke i obrtnike koje nemaju vlastitu računovodstvenu službu te zastupanje istih pred poreznim vlastima.

Financijski izvještaji su u pravilu kompleksni i podložni čestim promjenama, pa je potrebno mnogo vremena i ulaganja da bi se napravili točni financijski izvještaji. Manje i srednje tvrtke iz tog razloga rijetko mogu sebi priuštiti vrhunskog stručnjaka koji bi se bavio samo tim područjem.
Stoga tu stojimo mi koji Vam u svakom trenutku možemo pružiti uslugu izrade godišnjih i ostalih financijskih izvještaja točno i pouzdano.

www.uhyincroatia.com/hr/uhy-hb-ekonom/novosti/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI