OCIJENI
popust 20%

EU project manager – voditelj provedbe EU projekta

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 17.10.2016. 09:36

Sadržaj treninga – Pravila, smjernice i praksa za uspješnu provedbu EU projekta

Radionica se sastoji od 2 dijela:

Cjelovita edukacija u trajanju 5 dana se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Provedba i upravljanje projektom financiranim iz EU fondova obuhvaća planiranje aktivnosti projekta, upravljanje ljudskim resursima, upoznavanje s dijelovima grant ugovora i ugovornim pravima i obvezama korisnika, izvještavanje o projektu – priprema Zahtjeva za nadoknadu sredstava, Završnih izvješća o projektu (praktični dio), te upravljanje proračunom projekta.

Provedba projekta značajno je kompleksnija, dugotrajnija i odgovornijia od pripreme projekta – pogreške u postupcima provedbe projeka i/ili javne nabave mogu rezultirati ugrozom cijelog ili dijela projekta te povratom sredstava. Najveći dio potencijalnih korisnika EU sredstava, a koji nemaju iskustava u provedbi projekata, pretpostavljaju jednostavnu provedbu, što se međutim, pokazuje fatalnom greškom u planiranju potrebnih resursa, kako ljudskih, tako i materijalnih.

Važno je na vrijeme razmisliti o mogućim problemima koji se mogu pojaviti u provedbi projekta uključujući i postupak provođenja javne nabave, stoga u praktičnom dijelu polaznici izrađuju dokumentaciju za nabavu prema propisanim procedurama i uče kako provesti postupak nabave.

Radionica uključuje najveći dio praktičnih vježbi u provedbi projekata – simuliranih na primjerima provedenih projekata – detaljno i ispravno provedenih. Svim polaznicima će prethodno polasku biti poslana dva primjera projekta koji će se obrađivati u sklopu radionice o provedbi projekata, a u svrhu pripreme za rad na provedbi predmetnih projekata.

Radionica je koncipirana kao praktičan prolazak kroz vježbe, probleme i prepreke u pripremi i provedbi projekata – malo ili nimalo ex cathedra prezentacija i predavanja. Polaznici na kraju radionica dobiju komplet materijala za provedbu projekata s praktičnim primjerima provedbe.


Cijena seminara: 4.700,00 kn + PDV

Smanjenu cijenu od 20% popusta – 3.760,00 kn + PDV ostvaruju:

* Grupe (svaka druga i slijedeća osoba iz iste institucije)
* Redovni studenti
* Nezaposleni
* Klijenti UHY SAVJETOVANJE d.o.o. i UHY HB EKONOM d.o.o. i dosadašnji polaznici UHY Trening centra


Više informacija potražite na slijedećem linku:

uhyincroatia.com/hr/uhy-trening-centar/edukacije/eu-project-manager-voditelj-provedbe-eu-projekta

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI