OCIJENI

Što je to botox za kosu i zašto ga volimo?

Objavljeno: 5.1.2021. 8:06

Ako je vaša kosa suha, ispucana i beživotna - na pravom ste mjestu jer ćete ovdje imati priliku pročitati sve što trebate znati kako biste obnovili izgled svoje kose. Kosa vremenom gubi svoju kvalitetu, elastičnost i punoću kako stari, baš kao i koža. Novim proizvodima za kosu poput botoxa, otvaraju se i nove mogućnosti za svijet ljepote i njege kose. U nastavku pročitajte što sve obuhvaćaju botox proizvodi, koje su njihove prednosti te gdje možete potražiti proizvod botoxa za kosu.
Što sadrži botox za kosu i kako on funkcionira?

Estetska medicina s novim otkrićima dostiže rast i razvoj, kao i druge grane kozmetičkog svijeta. Botox je primjer jedinstvenog i revolucionarnog tretmana putem kojega možete vrlo jednostavno i povoljno osvježiti izgled svoje kose. Botox za kosu ne sadrži glavni sastojak botoxa koji se koristi za kožu, već ime tretmana predstavlja funkciju proizvoda koja se odnosi na punjenje vlakana kose, postizanje glatke i raskošne kose. Botox za kosu je tretman koji popunjava strukturu kose i intenzivno ju obnavlja u unutrašnjosti vlasi.

Prednosti botoxa za kosu: 
  • Čini kosu zdravijom i snažnijom
  • Čini kosu sjajnijom i mekšom
  • Popravlja ispucale vrhove
  • Pruža UV zaštitu
  • Sprječava zapetljavanje kose
  • Pojačava volumen kose 
  • Hidratizira i dubinski njeguje
  • Siguran je za svaki tip kose

Kako izgleda tretman?

Botox za kosu se ne ubrizgava, nego se izravno stavlja na vlasi kose u obliku šampona. Tretman započinje šamponom koji priprema kosu za dubinsku njegu botoxa. Nakon toga se botox umasira u kosu, i to od korijena do vrhova. Tretman se ostavlja na suhoj kosi u periodu od pola sata do sat i pol. Rezultati botoxa se mogu vidjeti odmah nakon sušenja i feniranja kose. Učinak botoxa traje u prosjeku od 2 do 4 mjeseca, no to ovisi od osobe do osobe.

Botox za kosu, kao i najveći izbor opreme za frizerske i kozmetičke salone te puno korisnih informacija, možete pronaći na splitskoj adresi Draganjina 1. Kalelarga d.o.o. sadrži svu potrebnu opremu kojom možete upotpuniti svoj frizerski ili kozmetički salon te ga učiniti poželjnim mjestom za brojne klijente željne promjene i obnove.

OCIJENI