OCIJENI

Izbjeljivači za kosu brenda Revlon, Loreal i Macadamia

Objavljeno: 24.2.2022. 13:02

U današnjem svijetu mijenjanje frizure je jednostavno kao i mijenjanje cipela. Industrija ljepote neprestano cvjeta, a gotovo 75 posto svih žena boja kosu profesionalno ili kod kuće. Profesionalno izbjeljivanje kose sa kvalitetnim proizvodima u profesionalnim salonima je vrlo učestalo i uobičajeno danas. U nastavku doznajte nešto o izbjeljivačima za kosu brendova Revlon, Loreal i Macadamia kojima biste trebali opskrbiti svoje salone ako ste u potrazi za najkvalitetnijim i najzdravijim izbjeljivačima. 

Izbjeljivači za kosu su proizvodi koji posvjetljuju boju kose promjenom komponenti bojenja u kosi. Izbjeljivanje kose je najsigurnije napraviti kod profesionalaca upravo zato što se na taj način izbjegavaju potencijalne katastrofe. 

Sastojci izbjeljivača kose brendova Revlon, Loreal ili Macadamia su opsežno su testirani dugi niz godina kako bi se utvrdila sigurnost i optimalnost pri korištenju. Njihova sigurnost utvrđuje se ispitivanjem pojedinačnih sastojaka, kao i ostalih sastojaka koji se koriste za formuliranje proizvoda. Osim što osigurava sigurnost pojedinačnih sastojaka, izbjeljivači za kosu se testiraju kako bi bili sigurni da ne izazivaju iritaciju ili neuobičajeno pojavljivanje alergijskih reakcija. Kvaliteta izbjeljivača za kosu utvrđena je rigoroznim osiguranjem kvalitete i dobrom proizvodnom praksom.

Macadamia izbjeljivači 

Formula Macadamia izbjeljivača obogaćena je prirodnim ekstraktima makadamije i arganovog ulja što ove proizvode čini manje agresivnim na strukturu kose. Jednostavan je i praktičan za korištenje. Prirodna ulja sadržana u njihovim izbjeljivačima pomažu da kosa ostane manje opterećena, mekša, lakša za raščešljavanje i jaka.

Revlon izbjeljivači 

Revlon nudi široki asortiman super posvjetljujućih proizvoda koji djeluju i na tajmnijim osnovnim nijansama, a posvjetljuju kosu i do sedam razina. Prozivodi su formulirani s Bond Restore Complexom, tehnologijom protiv lomljenja koja uzrokuje manje oštećenja kose nakon postizanja plavih rezultata. Radi se o trajnoj formuli za kosu bez amonijaka i parabena koja ostavlja kosu sjajnom. 

L'oreal izbjeljivači 

Ključne značajke L'oreal izbjeljivača za kosu su jedinstvenost posvjetljivanj i obnavljanja bez amonijaka.  L'oreal izbjeljivači nude snagu posvjetljivanja do 8 razina, tako da djeluju čak i na brinetama. L'oreal izbjeljivač za kosu omogućuje vam da posvijetlite cijelu kosu, dobijete prekrasne pramenove ili stvorite ombre kosu savršenu za prilagođavanje vašeg izgleda.

Iznimno je važno izabrati najbolje za svoje salone kako bi se vaše klijentice osjećale izvanredno nakon vaše usluge. Kvaliteta proizvoda i usluga je jedan od glavnih razloga zašto se stalno vraćamo u isti salon. Kalelarga d.o.o. iz Splita je to itekako prepoznala kao prioritet i zato nudi raznovrsnu ponudu opreme raznih proizvođača od Framesi, Macadamia, L'Oreala, Farmavita do Revlona, Olivie Garden i mnogih drugih. Više informacija potražite na njihovom Facebook profilu.  


OCIJENI