OCIJENI

Olivia Garden četke za profesionalnu upotrebu

Objavljeno: 7.10.2020. 15:25

Kvalitetan set četki za kosu nužan je alat za profesionalnog frizera ili frizerku. Važno je osigurati dobru vrstu četki kako bi konačni rezultati bili zadovoljavajući, neovisno o tome radite li u svijetu ljepote i kozmetičkih usluga ili samo želite doprinijeti svojoj svakodnevnoj rutini održavanje ljepote i njege kose. U nastavku teksta pročitajte što sve treba istražiti prije kupovine četki za kosu te koje su prednosti Olivia Garden četki za profesionalnu upotrebu.

Što uzeti u obzir pri odabiru četki za kosu?

Veliku razliku u tretmanima kose mogu učiniti dobre četke za kosu i zato bi se pri kupovini trebalo dobro razmisliti o sastavnim dijelovima četke, počevši od materijala i oblika drške do materijala zubaca. Postoje razne vrste četki koje se prilagođavaju vrsti kose pa tako razlikujemo četke za kosu srednje veličine, dugu kosu, valovitu kosu, gustu kosu i slično. Uz to, treba obratiti pažnju na materijale od kojih je četka izrađena i tu prednost dajemo ekološkoj izradi četki i drvenim bambusovim drškama. 

Prirodna elegancija sa visokim performansama

Brend Olivia Garden osnovan je krajem 60-ih godina prošlog stoljeća od strane Jean i Cathy Rennette. Stručnjaci diljem svijeta prepoznali su ih kao kvalitetan i poželjan alat u frizerskim salonima. Dosegli su visoko mjesto u prepoznatljivosti unutar frizerske industrije i danas prodaju svoje četke za profesionalnu upotrebu u više od 70 zemalja diljem svijeta.

Zašto odabrati Olivia Garden četke za kosu?

Drška četke je neklizeća, kvalitetna i izrađena od prirodnog materijala koji osigurava dugoročnu upotrebu. Feniranje s Olivia Garden četkom neusporedivo je brže i efikasnije, a mogu se prilagoditi raznim stilovima frizura koje želimo postići. Olivia Garden četke garantiraju brzo i jednostavno dostizanje zadovoljavajuće razine većeg volumena kose i savršen oblik frizure.

Sigurni smo da smo s informacijama o četkama za kosu i Olivia Garden brendu tek zagrebli ispod površine, a dobrih savjeta i spoznaja o ovom dijelu frizerskog svijeta ima još mnogo. Profesionalno i educirano osoblje iz veleprodaje za frizerske salone Kalelarga će vam reći nešto više o ovoj temi. Očekuju vas na splitskoj adresi u Draganjinoj 1 gdje vas mogu uputiti u najbolje proizvode za kvalitetnije pružanje frizerskih usluga.

OCIJENI