OCIJENI

Upoznajte se s L'Oreal Professional curl linijom

Objavljeno: 28.6.2022. 6:52

Kovrčava kosa izazov je za svaku djevojku koja ju želi držati zdravom, lijepom i sjajnom. Razlog tome je težina njezina održavanja – osjetljiva je na temperaturu zraka, vlagu, razne proizvode i mnoge druge čimbenike koji nam još više otežavaju izazov njezinog održavanja. No, bez obzira na to, svi ju obožavamo zbog njezine ljepote i posebnosti. Kako bi ju nastavili obožavati, potrebni su proizvodi koji će ju činiti baš onakvom kakva bi trebala biti – zdravom, predivnom i bujnom!

Osvježite svoje kovrče profesionalnom hidratacijom

Zbog pomoći svim djevojkama koje muku muče sa svojim kovrčama – L'Oreal Professional je došao u spas i osmislio novu profesionalnu liniju Curl Expression.

Linija sadržava 4 proizvoda:

  • Intense moisturizing cleansing cream​

  • Intensive Moisturizer Mask

  • 10-In-1 ​Cream-In-Mousse​

  • Drying Accelerator

Intense moisturizing cleansing cream​ (Intenzivna hidratantna krema za čišćenje)

Nježno čisti kovrče dok pruža lakoću, dugotrajnu hidrataciju, za zdrave kovrče i kovrče koje se lako rastavljaju. Osmišljena je za profesionalnu njegu kovrča te nježno čisti kosu, pružajući intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju. Kovrče i lokne nakon korištenja kreme izgledaju zdravo i lako se rastavljaju te su spremne za drugi korak – nanošenje maske!

Intensive Moisturizer Mask

Nakon nanošenja ove maske, kosa će biti 2 puta sjajnija, a vaše kovrče bit će kontrolirane. Osim duboke hidratacije, ova maska raspetljava vaše kovrče. Nakon nanošenja, prstima ćete moći lagano proći kroz kosu bez čupanja.

10-In-1 Cream-In-Mousse

Ova pjena savršenstvo je za kovrče. Ima čak 10 benefita, a osim što pruža čak 11 puta više definicije kosi, pruža 2 puta više hidratacije, ne ostavlja kovrče krutima, štiti od vlage i topline i spriječava elektricitet, primjenjiva je za različita stiliziranja, zaglađuje i jednostavno se nanosi.

Drying Accelerator

Curl Expression linija donosi i izuzetno praktičan i učinkovit profesionalni sprej za brže sušenje kose​. Ubrzava proces sušenja istovremeno pružajući njegu do 37% te pruža sjaj i 48-satnu zaštitu. Štiti kosu od topline do 230 °C.

Uz ovu liniju do savršenstva ćete dovesti i najtvrdoglavije kovrče, a proizvode možete kupiti u Splitu u poslovnici KALERAGA d.o.o. Njihovo će vam stručno osoblje drage volje savjetovati na koji način ćete najbolje iskoristiti proizvode iz ove linije i kojim redom.OCIJENI