OCIJENI

Servis i konzervacija vanbrodskih motora

Objavljeno: 26.1.2022. 13:52

Vanbrodski motori na benzin se proizvode više od 100 godina, a ovih dana mogu se naći na gotovo svakom plovilu. Bez obzira imate li dvotaktni ili četverotaktni, 2,5 KS ili 25 KS, svi vanbrodski motori se sastoje od dva glavna dijela motora koja treba treba redovito servisirati. 

Ako je ikako moguće, tijekom zimskog razdoblja vaš vanbrodski motor treba biti pohranjen i zaključan. Mnogi vlasnici su tijekom zimskih mjeseci udaljeni od svojih plovila i motora, što krađu čini lakim zadatkom! 

Vanbrodski motor mora proći kroz proces konzervacije koja ima brojne prednosti i čini motor dugovječnijim: štiti unutarnje i vanjske dijelove motora od korozije tijekom zimskog skladištenja istiskivanjem vlage i stvaranjem zaštitne barijere te stvaranjem dugotrajne zaštitne barijere od vode i kisika.

Provodite li redovito održavanje i servisiranje na svom brodu kako biste osigurali sigurnost vas, vaših prijatelja i obitelji na moru?

Očuvanje motora vašeg broda ključno je vašu sigurnost i za vaš novčanik. Kako biste osigurali dugovječnost vanbrodskog motora morate ga redovito servisirati i održavati. 

Za to se uvijek možete obratiti stručnjacima za servis i konzervaciju vanbrodskih motora - Tvrtka Deni na tržištu djeluje već 30 godina i zna sve o ovoj temi. Za više informacija posjetite web stranicu ili nas kontaktirajte putem broja telefona. Rado ćemo vam odgovoriti na pitanja i pomoći vam. 


OCIJENI