OCIJENI
Adresa: Dračevac 22
21000, Split
Telefon:
021 534 875 021 534 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.deni.hr
https://www.vanbrodskimotori.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-15h
Djelatnosti: Nautička oprema - prodaja
Nautička oprema - servis
Ključne riječi: tohatsu vanbrodski motori - rezervni dijelovi za vanbrodske motore - gumenjak - tohatsu filter - servis vanbrodskih motora - motor za brod - tohatsu propeler - gliser - brodski motor - motor za gliser - motor za čamac - selva motor - potrošni dijelovi za van brodske motore - selva van brodski motori - mercury - ručni alat Unior - električni alati Metabo - električni alat Bosch - električni alat Makita - tohatsu motor - tohatsu anode - repair kit tohatsu - set za popravak tohatsu - spremnik goriv
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka DeNi d.o.o,. na tržištu djeluje od 1991g. Primarna djelatnost tvrtke je trgovina i distribucija tehničkim robama. Brusni i rezni program Swaty Comet prisutan je u tvrtci već 20 godina.

U ponudi imamo vanbrodske motore Tohatsu (dvotaktne, četverotaktne i TLDI), te orginalne rezervne i potrošne dijelove za iste, kao i Tohatsu ulja za dvotaktne i četverotaktne modele.

Također, u ponudi imamo i vanbrodske motore Mercury (dvotaktne i četverotaktne), te orginalne rezervne i potrošne dijelove za iste.

Od ostalih programa tu je i program za zavarivanje (elektrode, žica za varenje, aparati za varenje, te rezervni dijelovi za iste), ručni alat Unior te električni alati Metabo, Bosch, Makita, Rems.

Posjetite našu web stranicu, a za detalje o vanbrodskim motorima posjetite našu novu web stranicu. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
26.01.2024. 13:07 | KORISNIK: vcvjetk2

Vrlo uslužni i poslovni. Svaka pohvala.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI