OCIJENI

Ekološka održivost u proizvodnji vanbrodskih motora

Objavljeno: 8.6.2024. 12:07

U današnjem svijetu, ekološka održivost postaje imperativ u svim industrijama, pa tako i u proizvodnji vanbrodskih motora. Tvrtka DeNi d.o.o. iz Splita predvodi ovaj trend svojim inovativnim pristupom i predanošću očuvanju okoliša.

Inovativne tehnologije i ekološki prihvatljivi materijali

DeNi d.o.o. koristi napredne tehnologije koje smanjuju emisiju štetnih plinova i potrošnju goriva. Njihovi vanbrodski motori opremljeni su sustavima za optimizaciju izgaranja, što ne samo da povećava efikasnost, već i smanjuje negativan utjecaj na okoliš. Korištenje ekološki prihvatljivih materijala, kao što su reciklirani metali i biorazgradive komponente, dodatno doprinosi smanjenju ekološkog otiska.

Održivi procesi proizvodnje

Tvrtka DeNi d.o.o. primjenjuje održive proizvodne procese koji uključuju reciklažu otpada, smanjenje potrošnje energije te uporabu obnovljivih izvora energije. Njihova proizvodna postrojenja koriste solarne panele i energetski učinkovite sustave, čime dodatno smanjuju emisiju stakleničkih plinova.

Certifikati i standardi

DeNi d.o.o. posjeduje brojne certifikate koji potvrđuju njihovu posvećenost ekološkoj održivosti. Certifikati ISO 14001 za sustave upravljanja okolišem te ISO 9001 za sustave upravljanja kvalitetom svjedoče o njihovoj predanosti visokim standardima proizvodnje i ekološke odgovornosti.

Suradnja s lokalnom zajednicom

Osim što ulaže u ekološki održive procese, DeNi d.o.o. aktivno surađuje s lokalnom zajednicom u Splitu na projektima očuvanja okoliša. Njihovi programi edukacije i podrške lokalnim inicijativama usmjereni su na podizanje svijesti o važnosti zaštite okoliša i promicanje održivih praksi među građanima i poduzećima.

Posjetite našu web stranicu!

OCIJENI