OCIJENI

O Endimetu

Objavljeno: 19.6.2019. 10:34

Medicinsku ustanovu Endimet utemeljio je 2011.g.Doc.dr.sc. Zoran Vučinović, specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinologije, dijabetologije i bolesti metabolizma.

U Endimetu pružamo  dijagnostiku I liječenje osobama sa šećernom bolesti, osteoporozom, bolestima nadbubežnih žlijezda, bolestima štitnjače i paratireoidnih žlijezda, bolestima hipofize i spolnih žlijezda. Nudimo usluge otkrivanja i liječenja ostalih poremećaja iz širokog spektra endokrinoloških i metaboličkih bolesti. Kod nas je moguće obaviti UZV i citološku punkciju štitne žlijezde.Endimet je opremljen pažljivo odabranom opremom koja osigurava vrhunsku kvalitetu u dijagnostici, liječenju i praćenju bolesti
Posebnu pažnju obraćamo debljini, vodećem svjetskom zdravstvenom problemu. Debljina je pratitelj, a često I prvi pokazatelj različitih endokrinoloških bolesti. Endokrinološke bolesti, debljina, nagle promjene težine, klimakterij, menopauza praćene su poremećajem u sastavu tijela. Sastav ljudskog tijela mijenja se  u stanjima bolesti, zdravlja, kod intenzivnih tjelesnih aktivnosti, a ovisan je o spolu I dobi. Njegovo poznavanje nužno  je za prevenciju kardiometaboličkog sindroma.U novootvorenome Savjetovalištu za prehranu i metabolizam možete odrediti sastav svojega tijela I procijeniti vlastiti metabolički rizik. Uz vodstvo Doc.dr.sci. Mirjane Vučinović dobit ćete preporuke i potporu u promjeni načina prehrane I stila života. 
Otvaranjem Savjetovališta za prehranu i metabolizam,  Endimet zaokružuje svoju ponudu sveobuhvatne endokrinološke usluge.
I na kraju, svjesni da endokrinološke bolesti nekada trajno prate ljudski vijek i mijenjaju životne planovove,u Endimetu posebnu pažnju posvećujemo komunikaciji s našim pacijentima, a u skladu s njihovim osobnostima.
Njegovanje individualnog pristupa svakoj osobi, moto je našeg djelovanja od samoga utemeljenja ustanove Endimet.OCIJENI