OCIJENI
Adresa: Poljička cesta 28 A
21000 Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
095 8377 361 095 8377 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.endimet.hr/

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 17:00 – 21:00h
Djelatnosti: Ordinacija opće medicine, Medicina rada
Bolnica, klinika, ambulanta
Zdravo mršavljenje, nutricionizam
Ključne riječi: Poliklinika Endimet, bolesti štitnjače, diabetes mellitus, bolesti hipofize, sindrom policističnih jajnika, poliklinika Split, bolesti nadbubrežnih žlijezda, bolesti paratireoidnih žlijezda, bolesti spolnih žlijezda, liječenje nepolodnosti, liječenje osteoporeze, osteomalacija, metabolički sindrom, Endimet Split, savjetovalište o prehrani savjetovalište za prehranu dijabetes tip 1, dijabetes tip 2 endokrinologija, metabolizam, bolesti metabolizma, inzulinska rezistencija, inzulin
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

U našoj ustanovi dobit ćete vrhunsku subspecijalističku uslugu iz područja endokrinologije  i metabolizma. U ugodnom i opuštajućem okruženju  svaki pacijent će imati mogućnost ispitati sastav svojega tijela i dobiti prilagođeni savjet o prehrani.

Naša temeljna misija jest uvažavanje osobnosti, pažnja i posvećenost svakom pojedinom pacijentu.

Zdravstvenu ustanovu Endimet 2011. godine utemeljio je doc.dr.sc. Zoran Vučinović specijalist interne medicine, subspecijalist endokrinologije, dijabetologije i bolesti metabolizma.

2019 g. poliklinika se seli u novouređeni, moderno i funkcionalno opremljeni prostor na novoj lokaciji.

Kako sam naziv kaže, Endimet  se usmjerava na pružanje sveobuhvatne dijagnostičko- terapijske usluge iz područja endokrinologije, dijabetesa i metabolizma na jednome mjestu, uz uvažavanje individualnih potreba svakog pojedinog pacijenta.

  
 
Endimetu se 2019. g. pridružuje doc.dr.sc. Mirjana Vučinović koja vodi novootvoreno Savjetovalište za metabolizam i prehranu, a u kojem pruža uslugu individualnog savjetovanja o prehrani i metabolizmu u posebnim fiziološkim i patološkim stanjima. Otvaranjem Savjetovališta za prehranu i metabolizam, Poliklinika Endimet zaokružuje ponudu sveobuhvatne endokrinološke usluge. Uz vodstvo doc.dr.sc. Mirjane Vučinović dobit ćete preporuke i potporu u promjeni načina prehrane i stila života.

Naša ustanova je opremljena pažljivo odabranom opremom koja osigurava vrhunsku kvalitetu u dijagnostici, liječenju i praćenju bolesti. Nudimo usluge dijagnostike i liječenja i brojnih drugih poremećaja iz širokog spektra endokrinoloških i metaboličkih bolesti. Obavljamo UZV i citološku punkciju štitne žlijezde i OGTT test.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš Endimet

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI