OCIJENI

Povoljna i kvalitetna autoškola - Upoznajte se sa SPRINTOM!

Objavljeno: 25.2.2022. 12:53

Svaki početak je težak, pa tako i onaj odlaska u autoškolu. Dok željno iščekujete trenutak kada ćete sjesti za volan i postati vozač, morate proći tri ispita: teorijski ispit vožnje, prvu pomoć i test vožnju. Za to vam je potrebna autoškola, a kud bolje od toga da je ona kvalitetna i povoljna kao što je to AUTOŠKOLA SPRINT. 

AUTOŠKOLA SPRINT je privatna autoškola iz Splita koja se ponosi time da njezini polaznici u nju ušetaju kao pješaci, a išetaju kao vozači. Što ih čini tako uspješnima da biste trebali upravo kod njih proći svoje prvo vozačko iskustvo?

Kod njih je zaposleno čak 9 instruktora vožnje. Oni su vrhunski obučeni i imaju jako puno iskustva u vožnji,  a možda najvažniji element tog iskustva je da su oni pedagoški iskusni (odnosno da znaju kako podučavati na najbolji mogući način). Veliki broj instruktora omogućava im da mogu ponuditi vožnje u blok satovima, ali i mogućnost vožnje svaki dan! Osim toga, možete izabrati svog instruktora na temelju sasvim privatnih preferenciji kako bi vam vaše iskustvo vožnje  prošlo u što ugodnijoj atmosferi. 

No prije nego se pozabavite izborom instruktora, potrebno je proći teorijski ispit vožnje i prvu pomoć kao dio esencijalnog paketa svake autoškole. Za odlazak na teorijski ispit, morate odslušati set predavanja o prometnim propisima i pravilima. AUTOŠKOLA SPRINT izrazito je fleksibilna te održavaju predavanja u 2 termina (jutarnji u 9 i popodnevni u 18 sati) i to svakodnevno. 

Nakon seta predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, slijede predavanja iz Pružanja prve pomoći nakon kojih izlazite na ispit. Sva predavanja održavaju se u prostorima autoškole. Nakon uspješno položenih ispita, slijedi 35 sati vožnje s vašim instruktorom te njemu pripadajući ispit. Ispit iz Upravljanja vozilom sastoji se od 2 dijela: prometnog poligona (koji se u ovom slučaju nalazi pokraj Poljuda) te sam test vožnje u prometu. 

Na kojim ćete automobilima naučiti voziti? AUTOŠKOLA SPRINT ima u svojem voznom parku 3 Volkswagen modela, dva od njih su model Polo i jedan je Golf. Osim toga, u ponudi imaju Ford Fiestu. Svi su modeli automobila na dizelski pogon. Osim automobila, u njihovoj autoškoli možete polagati za motor i to na modelima Yamaha X-max, Yamaha YS i Yamaha MT 07.

Odlučite li se na odlazak u autoškolu, to je i financijski izdatak tako da vam preporučujemo da pažljivo izabirete gdje ćete uložiti svoj novac. Na cesti ne ovisite samo o sebi, ali često upravo je oprezna vožnja te znanje koje ste zadobili na predavanjima i u vožnji, ono što će vam pomoći da se snađete u cestovnom prometu. AUTOŠKOLA SPRINT, osim što nudi izrazito kvalitetne instruktore koji će individualnom pristupu na vas prenijeti mnogo znanja, također ima povoljne i prihvatljive cijene koje vas neće bankrotirati. 

Kada odlučite da je pravo vrijeme za autoškolu, znajte da nećete pogriješiti u AUTOŠKOLI SPRINT. Iako im naziv sugerira da je autoškola sprint, autoškola je maraton na duge staze, a za vožnju potrebno se je pripremiti najbolje moguće. Osim što će vas pratiti na putu do vozačke dozvole, od vas će učiniti sigurne vozače – a to je ono što je u prometu zaista najvrjednije.

OCIJENI