OCIJENI
Adresa: Domovinskog rata 7
21000, Split
Telefon:
021 386 222 021 386 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autoskola-sprint.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: Instruktori za vožnju, polaganje vozačkog ispita, polaganje vožnje, autoškola u splitu, auto škola split, vozačka dozvola, vozački ispit, a kategorija, b kategorija, u kojem automobilu polagati vozački, polaganje vozačkog u splitu, prva pomoć tečaj, tečaj propisa, polaganje propisa, predavanja iz prometnih propisa, instruktori, polaganje vozčakog u golfu, polaganje u volkswagenu
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Ušetajte u Autoškolu Sprint, a iz nje se odvezite kao profesionalac!

Autoškola Sprint prva je privatna autoškola u Splitu. Zapošljavamo devet vrhunski obučenih i pedagoški iskusnih instruktora koji svojim znanjem, iskustvom i ljubaznošću osiguravaju inidividualan i adekvatan pristup svakom pojedincu. 

Naš vozni park sastoji se od pet automobila s DIESEL motorom, marki VolksWagen Polo i Golf te Ford Fieste i jednog Yamaha X max motorkotača.

Upisi u autoškolu mogu se obaviti svakoga dana u našim prostorijama, a predavanja  iz prometnih propisa, sigurnosnih pravila  i pružanja prve pomoći održavaju se u prostorijama autoškole u dva termina, jutarnjem i popodnevnom, u 9:00h i u 18:00h.

Naša autoškola zna koliko je važna dobra komunikacija s instruktorom, stoga Vam nudimo mogućnost biranja instruktura s kojim ćete najbolje surađivati.
Također nudimo mogućnost vožnje blok sati u trajanju od 90 minuta.

Na našoj web stranicama možete pronaći i besplatne testove kojima možete provjeriti svoje znanje ili se pripremiti za ispit.

Nakon ispita iz Prometnih i sigurnosnih propisa te Pružanja prve pomoći, pristupa se obuci iz Upravljanja vozilom.

Ne brinite, vožnja nije labirint, ako polažete u Autoškoli Sprint!

Posjetite nas na našoj web ili Facebook stranici.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI