Adresa: Smiljanićeva 26
21000 Split
Telefon:
021 537 140 021 537 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://prodent.com.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - srijeda - petak: 07.00 - 14.30h

Utorak - četvrtak:  14.00 - 20.30h

ORDINACIJA JE DEŽURNA SVAKU DRUGU SUBOTU U VREMENU: 
07.00 - 12.00h
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska medicina
Ključne riječi: Prodent Split , ordinacija dentalne medicine Igor Poljak , stomatološka ordinacija dr.Poljak Split , dr. Poljak Split , cirkon Split , empress , CAD-CAM , ljuske Split , restorativna stomatologija Split , krune i mostovi Split , oralna kirurgija , parodontologija Split , izbjeljivanje , udlage , zubni implantati Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

PRODENT  tim pruža sve vrste usluga i tretmana vezane uz zdravlje usne šupljine. U virtualnoj šetnji PRODENT ordinacijom želimo Vas upoznati s uslugama koje pružamo, opremom i materijalom koje koristimo u svrhu postizanja predvidljivih i vrhunskih rezultata koje stomatologija omogućava danas. Naš stručni tim i osoblje osigurava pacijentima visoko profesionalnu stomatološku uslugu prema najnovijim standardima.

Konstantno ulažemo u obrazovanje i znanje, opremu i materijale, te neprekidno pratimo razvoj znanosti i tehnologije. Bez obzira o kakvom tipu zahvata se radi uvijek težimo istom cilju – poštovanje prava pacijenta na informiranost o određenom zahvatu kao i o mogućim alternativama, izvrsnost u samoj izvedbi, te rezultatima koji istovremeno zadovoljavaju funkcijske i estetske zahtjeve.

Igor Poljak, dr.med.dent.

Rođen u Splitu 1978.g.Stomatološki fakultet u Rijeci upisuje 1997.g., a završava u redovnom roku 2004.g.Po završetku pripravničkog staža počinje s radom u privatnoj stomatološkoj praksi.Obavlja sve zahvate konzervativne i protetske terapije, posebno se bazirajući na polju estetske stomatologije, što podrazumijeva postavaljanje estetskih ispuna i visokoestetskih protetskih nadomjestaka.Učestalim sudjelovanjem na kikrurškim kongresima usavršio se i u kirurškim intervencijama. Konstantno se usavršava sudjelovanjem na stručnim kongresima i seminarima, te prati novitete vezane za znanost i tehnologiju struke.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 537 140 021 537 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.