OCIJENI
Adresa: Korzo 32
51 000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
091 5534 580 091 5534 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.savjetovaliste-smokvina.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Psihijatar, psiholog
Savjetovalište i pomoć
Ključne riječi: klinički psiholog, privatni psiholog, psiholog u Rijeci, psihologija Rijeka, psihološko savjetovalište, psihološka pomoć, savjetovanje, online psihološko savjetovanje, savjet psihologa Rijeka, depresija, stres, tjeskoba, emocionalne teškoće, bračni savjetnik, bračno savjetovalište, savjetovanje parova, teškoće u odgoju, promjene u ponašanju, psiholog za mlade, profesionalna orijentacija, psihološko testiranje odraslih
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Mr.spec. Bojana Smokvina Jokić, klinički psiholog

Bojana Smokvina Jokić, klinički psiholog iz Rijeke, svoje Savjetovalište Smokvina otvorila je nakon višegodišnjeg iskustva u radu unutar sustava zdravstva i socijalne skrbi.
Radeći sa populacijom djece i odraslih usavršila je svoj savjetodavni rad kao i psihološku dijangostiku.
Specijalizirala se iz područja stresa odnosno posttraumatskog stresnog poremećaja.
Fokus njenog interesa je savjetodavni rad sa djecom, mladima i odraslim osobama u kriznim situacijama.

Tko se sve može Savjetovalištu Smokvina obratiti?

Savjetovalištu Smokvina se mogu obratiti djeca, mladi i odrasle osobe u kriznim situacijama odnosno odrasle osobe koje su pod stresom zbog problema na poslu, imaju osjećaj straha, panike i tjeskobe, koje se suočavaju sa kontinuiranim problemima komunikacije u obitelji, koje moraju donijeti teške odluke unutar obitelji, te one koje su u depresiji ili osjećaju da im je kvaliteta života umanjena zbog problema u životu.
Unutar savjetodavnog procesa u Savjetovalištu Smokvina osoba se nalazi u sigurnom okruženju gdje može iznijeti svoja najintiminija razmišljanja i osjećaje bez da će ga se osuđivati.

U Savjetovalištu Smokvina savjetovanje je suradnički proces baziran na međusobnom poštovanju i povjerenju

Psihološko savjetovalište Smokvina psihologinje Bojane Smokvina Jokić djeluje u Rijeci.

Možete se naručiti putem mobitela: 091 553 4580

Zbog novonastale situacije s epidemijom od sada pomoć psihologa možete potražiti i online putem Skype i Viber platformi iz sigurnosti vlastitog doma.

Dobrodošli!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
091 5534 580 091 5534 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI