Adresa: Korzo 23/II
51000 Rijeka
Telefon:
051 510 777 051 510 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.sentenca.club/

Radno vrijeme

:
ponedjeljak - petak: 17:00 - 21:00; subota: 10:00-12:00
Djelatnosti: Obrazovanje, seminari, treninzi, coaching
Ključne riječi: životni trening - nedostatak samopouzdanja i samopoštovanja - poboljšanje kvalitete života - life coaching - osobni trening - riješite se stresa - mentalni i duhovni razvoj -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

LIFE COACHING

Dobro došli na stranicu SENTENCA CLUB - LIFE COACHING.

U raznim životnim situacijama potrebni su nam različiti ljudi. Samo će rijetki priznati da im je netko potreban jer sami ne mogu dalje.

Znate li zbog čega ne možemo? Jer na pitanja koja si postavljamo dobivamo uvijek isti odgovor, jer često sami ne možemo sagledati našu situaciju iz neke druge perspektive.
Da biste naučili kontrolirati svoje misli i proširili vidike, da biste mogli dobivati drugačije odgovore na svoja pitanja, potreban vam je životni trener.
Dohvatite ruku i krenite, zablistajte.

Odlučite se za svoj puni potencijal, dajte sve od sebe da postignete ono što istinski želite: dobro zdravlje, dobre rezultate u školi, na fakultetu ili radnom mjestu, dobre odnose u obitelji ili vezi, dovoljno novaca za sve vaše potrebe.

Ako ste izgubili posao ili ga tek počeli tražiti, ako nikada nemate dovoljno novaca, ako ne znate što želite, ako sumnjate u svoje sposobnosti, imate poteškoće s djecom ili prijateljima, ako prolazite kroz razvod ili ma koji osobni izazov, nazovite, pošaljite mail, dogovorite sastanak, dođite, prisilite se na taj uvijek najteži prvi korak.
Svi znamo, put oko svijeta započinje prvim korakom.

Za sve dodatne upite kontaktirajte me putem navedenog broja telefona ili putem e.maila.
Dodatne informacije pogledajte na web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 510 777 051 510 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.