Adresa: Ulica Domovinskog rata 45
21000, Split
Telefon:
021 266 006 021 266 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://zdravstvena-skrb-matulic.hr/
https://www.facebook.com/Medicina-rada-dr-Milena-Matuli%C4%87-102830674794668/

Radno vrijeme

:
Pon -pet 06:30 - 14:30 Vikend - zatvoreno
Djelatnosti: Ordinacija opće medicine, Medicina rada
Bolnica, klinika, ambulanta
Ključne riječi: medicina rada - split - liječnički pregled za vozački - liječnički pregled pomoraca - liječnički pregled radnika - liječnički pregled čuvara i zaštitara - liječnički pregled za nošenje oružja - liječnički pregled za držanje oružja - pregled vatrogasaca - pregled za upis u srednju školu - liječnički pregled za upis na fakultet - edukacija prve pomoći radnika - test na droge i alkohol - pregled za sudske vještake - pregled za rad školovanje u zoni ionizirajućeg zračenja - edukacija radnika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Medicine rada dr. Milena Matulić!

U našoj Ustanovi obavljamo zdravstvene preglede iz područja medicine rada kako je definirano  zakonskim propisima oslanjajući se na višegodišnje iskustvo, stalne edukacije i usavršavanje. Cilj nam je osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu, pružiti brigu i razumijevanje našim klijentima, suradnicima i partnerima.

Svi pregledi obavljaju se na jednom mjestu u ugodnom ambijentu, a ljubazno i stručno osoblje je na usluzi sa svim informacijama kako bi Vam maksimalno olakšali proces pregleda. Poseban naglasak stavljamo na individualni pristup korisniku, diskreciju i brzo naručivanje.

Naša ambicija prelazi razinu ispunjavanja osnovnih kriterija kvalitete, već nastojimo doseći najviše standarde izvrsnosti.

U procesu smo uspostave sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015.

Cilj našeg stručnog tima je biti sinonim za kvalitetu usluge i zadovoljstvo klijenata! Obratite nam se s povjerenjem!

Za više informacija posjetite našu web stranicu i Facebook stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.