OCIJENI
Adresa: Miroslava Krleže 26
21000 Split
Telefon:
021 474 981 021 474 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.poliklinika-spalato.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 8 - 21
Subota: 9 - 12
Djelatnosti: Ordinacija opće medicine, Medicina rada
Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Interna medicina i dijagnostika
Ključne riječi: Poliklinika Spalato, poliklinika Perić Split, poliklinike Split, poliklinike u Splitu, interna medicina Split, pulmologija Split, bronhoskopija Split, ultrazvuk abdomena Split, pregled interniste specijaliste Split, ultrazvuk štitnjače Split, ultrazvuk vrata Split, mikrobiologija Split, mikrobiološki laboratorij Split, mikrobiološki laboratoriji u Splitu, ginekologija Split, ginekološke ordinacije u Splitu, ginekološka ordinacija Split, spirometrija Split, kućne posjete Split, pulmolog Split,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poliklinika Spalato je osnovana 2000. godine, a bavi se internom medicinom, ginekologijom, medicinskom mikrobiologijom s parazitologijom, fizikalnom medicinom i fizikalnom terapijom.

Prostorno i kadrovski je proširena 2004. godine te su kupljeni dodatni medicinski uređaji. Tada je uz dosadašnju mikrobiološku obradu nadopunjena sonografska obrada ultrazvučnim aparatorm s konveksom, linearnom i endovaginalnom sondom. Uz to uvedena je endoskopska metoda fiberbronhoskopija. Rade se punkcije pod kontrolom ultrazvuka i to štitnjače, limfnih čvorova, dojki te punkcije pleuralnih izljeva i pleuralnih zadebljanja. Uz EKG posjedujemo i spirometar te se uvodi dijagnostička metoda spirometrije s testom bronhodilatacije. Radi se kutano testiranje na alergene.

Kardiološka ordinacija se razvija od 2006. godine kada je nabavljen moderni color dopller ultrazvuk, pa je postignuta mogućnost sonografske pretrage svih organa, te pretrage power i kontinuiranog doplera, holter EKG-a i arterijskog tlaka i oprema za ergometrijsko testiranje. S tim je kompletirana kardiološka i vaskularna obrada.

2007. godine, kada se širimo na područje telemedicine, nabavljeni su telespirometar i teleoksimetar koji daju mogućnost kontinuiranog praćenja saturacije kisikom i spirometrijskih vrijednosti. Uvodi se nova metoda u dijagnostici astme i KOPB-a putem testa bronhoprovokatora. . Uz to uvodi se dijagnostika sleep apnea sindroma (SAS) tj. poremećaja disanja u toku spavanja.

2011. g. djelatnost je proširena na područje fizikalne medicine i rehabilitacije. U prostorijama nove poslovne jedinice započeli smo terapiju senzorne integracije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI