OCIJENI

Prednosti ostavljanja mačaka u hotelu za mačke

Objavljeno: 3.10.2022. 1:19

Razumijevanje čimbenika koji čine savršen smještaj za mačke presudno je za osiguravanje dobrobiti vaših četveronožnih ljubimaca. Stoga vam u nastavku donosim nekoliko savjeta kako prepoznati dobar hotel za mačke.

1. Odaberite hotel s dobrom reputacijom

Odvojite malo vremena da pitate prijatelje ili kolege vlasnike mačaka o informacijama o mjestima koja razmatrate. Također možete pitati lokalnog veterinara ima li preporuke za vas. Provjerite sve raspoložive informacije na internetu, a posebnu pažnju obratite na komentare i recenzije.

2. Potražite hotel samo za mačke

Hoteli za kućne ljubimce koji otvaraju svoja vrata drugim kućnim ljubimcima, kao što su psi, mogu uzrokovati nepotreban stres vašoj mački. Ne samo da će biti u potpuno novom okruženju, nepoznati zvukovi i mirisi samo će povećati tjeskobu vašoj mački. Hotel koji je specijaliziran samo za mačke podrazumijeva zaposlenike koji su spremni i sposobni brinuti se za vašu mačku s ljubavlju i pažnjom koja joj je potrebna.

3. Posjetite hotel prije nego li dovedete svoju mačku

Posjetite hotel kako biste vidjeli kako su njegovi četveronožni gosti smješteni i provjerite djeluju li postojeći gosti smireno i sretno. Tijekom vašeg posjeta, evo nekoliko stvari na koje biste trebali obratiti pozornost ili postaviti važna pitanja o: Postoji li pristup vani? Je li smještaj prikladan i za lošeg vremena? Jesu li hotel potpuno sigurna? Ostaju li gosti ikada sami ili bez nadzora?

4. Obratite pažnju na sigurnosne mjere

Prilikom posjeta, obratite pažnju na to je li prostor pažljivo i svrsishodno dizajniran za mačke. Mačke vole avanture i mogu biti izvrsni umjetnici bijega ako se odluče na to. Vaš smještaj za mačke po izboru trebao bi imati više razina sigurnosti kako mačke ne bi mogle izaći, čak i ako pokušaju.

5. Obratite pozornost na dizajn i upravljanje objektom

Vaša bi mačka trebala imati pravo na vlastiti privatni smještaj. To podrazumijeva sigurno područje gdje se vaša mačka može osloboditi i naviknuti na novo okruženje. Također, obratite pažnju na čistoću hotela te na dostupnost igračaka koje obogaćuju prostor vašim ljubimcima.

Upoznajte se s posebnim hotelom za mačke u Krasici (Bakar)

Cat hotel Mao u Krasici nudi smještaj Vašim macama Riječ je o preuređenoj privatnoj kući koja je postala pravo mačje carstvo u kojem će vaše mačke uživati. Unutar kuće nalaze se apartmani Mimi, Mumi i Mao koji su smještajne jedinice za vaše mačke.

Ponuda se sastoji od 3 apartmana Mimi, 3 apartmana Mumi, te apartman Mao koji su jednako opremljeni. U prostoru se nalaze grebalice i razne zanimacije za vaše mačke, stoga ne morate brinuti da će vašim ljubimcima biti dosadno. Apartmani se nalaze u klimatiziranom prostoru u klimatiziranom prostoru tako da Vaše ljubimce očekuje ugodna temperatura i ljeti i zimi. Isto tako, prostor je pod video nadzorom što omogućuje dodatnu sigurnost Vašim mačkama.

Smjestite vaše mace u Cat hotel Mao i budite sigurni da će vaši ljubimci imati najbolju moguću njegu. U cijenu njihovih apartmana uključen je pijesak za wc Cat's Best, koji odiše kvalitetom. Sastoji se od drvenih komadića koji su nježni za šapice, a istovremeno odlično apsorbiraju vlagu i mirise. Prostor u kojem boravi vaša mačka tako ostaje čist i mirišljav, a mace zadovoljne. Za više informacija posjetite Facebook stranicu Cat hotel Mao, nazovite na broj mobitela 099 645 1117 ili dogovorite posjet hotelu.


OCIJENI