Adresa: Ante Starčevića 2
51000 Rijeka
Mobitel:
091 4402 911 091 4402 ... - Klikni za broj
Telefon:
Web: http://www.leksika.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 09-16
Djelatnosti: Prevođenje
Sudski tumač
Ključne riječi: prijevodi rijeka - prevoditelj rijeka - prevođenje rijeka - sudski tumač rijeka - ovjereni prijevod rijeka - sudski prijevod - pisani prijevod - lektura - lektoriranje - ovlašteni prevoditelj - sudski tumač za engleski - sudski tumač za talijanski - sudski tumač za njemački - sudski tumač za slovenski - sudski tumač za španjolski - sudski tumač za francuski - pravni prijevodi - medicinski prijevodi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Leksika je obrt koji se bavi pružanjem usluga prijevoda.

Svoje bogato iskustvo stekli smo svakodnevnim prevođenjem osobnih dokumenata za naše klijente, poslovne i natječajne dokumentacije za tvrtke s kojima surađujemo te raznih tekstova iz područja prava, ekonomije, medicine i farmacije, turizma i marketinga te informatike.

Svakom prijevodu pristupamo s jednakom pažnjom te ćemo se pobrinuti da naši klijenti budu zadovoljni, ne samo našom stručnošću i kvalitetom prijevoda, nego i fleksibilnošću prilikom dogovora svih uvjeta suradnje.

Specijalizirani smo za prijevode s engleskog i talijanskog jezika, no surađujemo i s velikim brojem provjerenih stručnjaka za ostale jezike te nam se s povjerenjem možete obratiti za gotovo sve jezične kombinacije.

Svi naši prevoditelji posjeduju jezičnu diplomu, bogato iskustvo i neprestano ulažu u svoje daljnje znanje i obrazovanje.

Nudimo vam usluge pisanog prijevoda, prijevoda s ovjerom sudskog tumača i usluge lekture.

Cijena prijevoda ovisi o više čimbenika. To je prije svega količina teksta i smjer prevođenja. Cijena je također viša ako je riječ o ovjerenom prijevodu ili ako je prijevod iznimno hitan. Da biste dobili točan izračun cijene vašeg prijevoda, pošaljite nam upit na koji ćemo vam rado odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Upit nam možete poslati na našu adresu e-pošte leksika.prijevodi@gmail.com ili nas možete osobno posjetiti u samom središtu Rijeke, na adresi Ante Starčevića 2 na drugom katu.

Posjetite našu web stranicu ili nam pišite na e-mail leksika.prijevodi@gmail.com!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta