OCIJENI

Ljekarna Rijeka - 20 godina prema zdravlju

Objavljeno: 8.6.2018. 12:36

LJEKARNA RIJEKA-20 GODINA PREMA ZDRAVLJU

Svaka obljetnica je ujedno i izvrsna prilika za osvrt unazad .
Začetak ustanove Ljekarne Rijeka obilježen je 25. ožujka 1998. kao prve privatne ljekarničke ustanove osnovane na području Primorsko-goranske županije. I unutar sljedeće tri godine nastao je niz od šest ljekarničkih jedinica - Zamet, Podmurvice, Cambieri, Jušići, Albahari i Kantrida. Ukupni kolektiv čini 37 zaposlenika, od čega je 18 magistara farmacije i 16 farmaceutskih tehničara.

ZDRAVLJE U FOKUSU

Zdravlje je više nego ikad prije u fokusu svih nas, bilo zbog nas samih ili naših bližnjih.Ljekarna Rijeka ističe se visokom razinom kvalitete pružanja usluga, praćenjem razvojnih trendova u medicini i farmaciji te je vrlo brzo prepoznata kao –ljekarna prijatelj pacijenata
U protekla dva desetljeća sa sve većim napretkom tehnologije javljaju se i trendovi povratka prirodi i potraga za odgovorima iz prirode. Time se i ljekarništvo na moderan način vraća tradicionalnim vrijednostima pri čemu sada postoje znanja a time i preciznije smjernice zašto neki biljni pripravak pomaže i kome ga preporučiti, a tko bi ga trebao zaobići u primjeni. Nije sve za svakoga, čak i kad su simtomi slični, nijanse odlučuju. A upravo se o tim nijansama osoblje Ljekarne Rijeka neumorno intenzivno educira.Redovnim usavršavanjem pojedini ljekarnici su se isprofilirali za savjetovanje u području FITOAROMATERAPIJE,NUTRICIONIZMA, DERMATOLOGIJE, a veliki interes i uspjeh postignut je i sa besplatnom školom mršavljenja unutar koje se pružala kvalitetna i kontinuirana podrška zainteresiranima.
Jedna od besplatnih usluga Ljekarne Rijeka je i osobni ljekarnik, čime se pruža izravna podrška vezana za provjeru interakcije lijekova unutar prepisane terapije,praćenje  eventualnih  nuspojava, pomoć pri pravilnom uzimanju propisane terapije.WEB LJEKARNA I KARTICA VJERNOSTI

Velika dostupnost informacijama i razvoj e-zdravstva omogućili su da se osim osobnog dolaska u ljekarnu s ljekarnicima može komuniciratui i mailom.Osmišljena je i WEB ljekarna za one koji prednost daju komociji vlastitog doma i internetskom naručivanjuljekarničkog asortimana,izuzev lijekova.Internetska stranica www.ljekarna-rijeka.hr osim prikazane ponude artikala nudi i kalendar popusta te dežurstava unutar svakog tekućeg mjeseca.
Od 2012. godine uvedena je i KARTICA VJERNOSTI  Ljekarne Rijeka čime nagrađujemo naše vjerne pacijente.VLASTITI BRENDOVI
U ponud i je i paleta personaliziranih proizvoda koja predstavlja brend Ljekarne Rijeka .To su dodaci prehrani  za poboljšanje statusa organizma: B Max total (kombinacija vitamina B skupine), zatim Magnezij bisglicinat 375+B6 (aminokiselinski oblik magnezija za njegovu bolju apsorpciju s dodatkom B6 vitamina), Vita-mine+ (kombinacija vitamina i minerala) te Zglobofleks (kapsule koje služe kao potpora zglobnoj funkciji).
Zdravlje je prioritet koji nikad ne smijemo smetnuti s uma  i znati ga održati i vratiti je jedno od najdragocjenijih znanja i mudrosti. Znajte da smo i dalje ovdje za Vas, srdačno kao i proteklih 20 godina! Obratite nam se bez zadrške i s povjerenjem.
Vaša Ljekarna Rijeka

OCIJENI