OCIJENI
Adresa: Prolaz Marije Krucifikse Kozulić 1 (Zagrad)
51000 Rijeka
Mobitel:
091 3024 000 091 3024 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poliklinika-finderle.com
http://www.facebook.com/PoliklinikaFinderle/
http://www.instagram.com/poliklinika_finderle/
Djelatnosti: Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Poliklinika
Ključne riječi: ginekologija, porodništvo, primaljske djelatnosti, ginekološki pregled Rijeka, reproduktivno zdravlje žene, primalje Rijeka, tečaj za trudnice i partnere, tečaj pripreme za dojenje - videokolposkopija, fetalna ehokardiografija, visokodiferentna ultrazvučna dijagnostika, praćenje trudnoće, pretrage fetalnog srca,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu POLIKLINIKE FINDERLE! U nastavku nas upoznajte malo bolje! 

Nakon dugogodišnjeg kliničkog iskustva ali i gotovo stoljetne obiteljske tradicije na ovim prostorima naša suvremeno opremljena ordinacija ginekologije i porodništva otvorena je s ciljem provođenja preventivnih i dijagnostičko terapijskih usluga u namjeri očuvanja i unapređenja zdravlja žena svake životne dobi. Naša posebnost se ogleda i u individualnom pristupu svakoj klijentici s ciljem poboljšanja kvalitete usluga i stvaranja odnosa potpunog obostranog povjerenja.

Ujedno, prvi u Hrvatskoj imamo i usluge iz područja primaljske djelatnosti. Time na neki način „probijamo led“ u hrvatskom zdravstvu, dok su navedene usluge sasvim uobičajena praksa u razvijenim dijelovima Europske unije.

Spoj stoljetne tradicije i moderni svjetski trendovi te želja za profesionalnim unapređenjem naših djelatnosti rezultirali su osnivanjem naše Poliklinike.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI