OCIJENI
Adresa: Ulica žrtava fašizma 8
51000 Rijeka
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 384 261 098 384 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bioterapija-zoran-siddiqui.com
Djelatnosti: Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Ključne riječi: bioterapija - bioenergija - radiestezija - energoterapija - energetska medicina - licencirani-certificirani terapeut - bioterapija po metodi Zdenka Domančića - energobioterapija - bioenergetski rad na daljinu - radiestezijska enegetska dijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Bioenergija/bioterapija

Bioenergija je životno informirana energija i nalazi se u nama i oko nas te tvori bioenergetsko polje. Kada je bioenergetsko polje skladno, tada je organizam zdrav. Ako postoji poremećaj u energetskom polju tada i fizički dio tijela nije zdrav. Ponajprije dolazi do promjena u energetskom polju a tek kasnije na fizičkom dijelu tijela.

Bioterapeuti rukama manipuliraju bioenergetskim poljem, balansirajući životnu energiju tijela te se tako pokreću mehanizmi iscjeljenja tj. (samoiscjeljenja), i ono najbitnije, metoda nije štetna za klijenta  ni u kojoj fazi izvođenja.
Metaforički bi se moglo reći da su bioterapeuti električari koji balansiraju biopolje što je preduvjet za ozdravljenje. Ova metoda učinkovita u primjeni na životinjama i biljkama.

Tijek bioterapije:
Bioterapija traje četiri dana zaredom u trajanju cca. 15- 20 minuta. Tijekom tretmana mogu se pojaviti senzacije: osjeta topline, hladnoće, mišićnog tremora itd. na pojedinim dijelovima tijela i ona su individualna. Manje su bitne senzacije, ono najvažnije je da li je klijentu koji ima zdravstveni problem bolje nakon terapije. Prva zdravstvena poboljšanja mogu se pojaviti u tijeku prvog tretmana, često nakon ciklusa od četiri dana, međutim u nekim slučajevima se zdravstvena poboljšanja pokažu i nakon 3-4 mjeseca.
U svakoj terapiji se izmeđuostalog uvijek radi i na podizanju imunosistema.

U svrhu zdravstvene preventive preporuča se bioterapiju ponoviti svakih 3-4 mjeseca

Rad na daljinu ima iste efekte kao i kad je klijent u neposrednoj blizini te se ova tehnika koristi za osobe koje nisu u mogućnosti osobno doći.

Radiestezijom detektiramo energetski disbalans unutar tijela kao i geopatogena zračenje životnog prostora.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 384 261 098 384 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI