OCIJENI
Adresa: Ulica žrtava fašizma 8
51000 Rijeka
Mobitel:
098 384 261 098 384 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bioterapija-zoran-siddiqui.com
Djelatnosti: Alternativna medicina, bioenergija, ljekovito bilje
Ključne riječi: bioterapija - bioenergija - radiestezija - energoterapija - energetska medicina - licencirani-certificirani terapeut - bioterapija po metodi Zdenka Domančića - energobioterapija - bioenergetski rad na daljinu - radiestezijska enegetska dijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Iscijelite svoje tijelo u bioterapijskom centru Zoran Siddiqui!

Izbalansirajte svoje bioenergetsko polje uz stručno terapeutsko vodstvo Zorana Siddiquia, certificiranog za obavljanje poslova bioterapije po metodi Zdenka Domančića te certificiranog za obavljanje poslova radiestezije.

Bioenergija je životno informirana energija koja se nalazi u svima nama i tvori bioenergetsko polje. Kada je bioenergetsko polje u skladu, organizam je zdrav. Svaki poremećaj u energetskom polju rezultira narušavanjem fizičkog zdravlja.

Bioterapeuti manipuliraju bioenergetskim poljem te tako pokreću proces samoiscjeljenja organizma.

Terapija traje četiri dana za redom, od 15 do 20 minuta, ali se u posebnim slučajevima terapija individualizira i prilagođava potrebama klijenta.

Osim bioterapije i energetske medicine, poseban naglasak stavlja se na radiesteziju kojom se otkrivaju zračenja u prostoru i ljudskom organizmu.

Za više informacija posjetite web stranicu!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 384 261 098 384 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI