OCIJENI

Fizikalna terapija Split - Davor Ribičić

0 pregleda/dan | Objavljeno: 09.06.2024. 08:24

Nepravilno držanje i sjedenje je često glavni uzrok boli u vratu, donjeg dijela leđa, tenzijskih glavobolja, vrtoglavica...
Ti problemi počinju još u mlađoj životnoj dobi a uzrok je najčešće banalan poput lošeg držanja.

Često čujemo riječi "uspravi se", ali Vam se ne objašnjava kako. Vaši pokušaji završavaju frustracijom, odustajanjem i zaključkom da je to nemoguće. Ne, to je znak da ste se držali i dalje nepravilno.

Pravilno držanje ili sjedenje treba biti ugodno, opušteno, ekonomično, s pravilnim obrascima disanja. Pravilno držanje je vještina poput plivanja, skijanja ili jahanja koju treba naučiti i istrenirati.

Možda Vas ovo iznenadi ali svi smo se pravilno držali kao mala djeca jer nam je to urođeno. Nekad ste to mogli a možete i sada. Upravo zbog toga privatna praksa fizikalne terapije Davor Ribičić provodi program posturalne reedukacije namjenjenu svima koji žele usvojiti pravilne i zdrave obrasce sjedenja, stajanja i disanja s ciljem ugodnijeg življenje, bez boli i tegoba.

Program je strogo individualiziran, prilagođen dobi i problematici. Planira se na temelju prethodnog fizioterapijskog pregleda i procjene, kako bi u što kraćem roku osigurali najveći učinak.

Obratite nam se s povjerenjem, Vaš fizioterapeut Davor Ribičić.

fizikalnaterapija-split.com/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI