OCIJENI
popust 20%

Trening za EU project managera

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 05.05.2016. 20:01

Trening za EU project managera - VODITELJ PROVEDBE EU PROJEKATA, 19. svibnja 2016. u Splitu

Znate li da se procjenjuje kako u Hrvatskoj nedostaje najmanje 3.000 stručnjaka u provedbi EU projekata kako bi se iskoristila dostupna sredstva? Iskoristite priliku - steknite znanje i vještine za trenutačno najtraženije zanimanje u Republici Hrvatskoj - naučite provoditi EU projekte i osigurajte si mjesto na tržištu rada!

Prijavite se na naš petodnevni praktični trening - 19. svibnja 2016. za EU project managera - VODITELJA PROVEDBE EU PROJEKATA!

Riječ je o cjelovitoj edukaciji u trajanju 5 dana koja se sastoji isključivo od praktične provedbe EU projekta na stvarnom primjeru. Provedba i upravljanje projektom financiranim iz EU fondova obuhvaća planiranje aktivnosti projekta, upravljanje ljudskim resursima, upoznavanje s dijelovima grant ugovora i ugovornim pravima i obvezama korisnika, izvještavanje o projektu – priprema Zahtjeva za nadoknadu sredstava, Završnih izvješća o projektu, te upravljanje proračunom projekta.

Po završetku treninga dobivate potvrdu o pohađanom treningu!

Prijavite se već danas i iskoristite priliku od 20% popusta za studente i nezaposlene!

Za sve informacije, javite nam se na e-mail: trening.centar@uhy.hr ili na telefon: 021/ 611 – 735

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI