OCIJENI

Klizne tende

2 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2024. 07:00

Klizne tende namijenjene su za sva godišnja doba. Ljeti stvaraju ugođaj hlada i prozračnosti, štiteći samo gornjim natkrivenim dijelom, dok se zimi mogu potpuno zatvoriti te postati grijani i zaštićeni prostor za sve veće privatne i/ili ugostiteljske prostore, od terasa do vrtova. Građene su od aluminija dok model Pergola ima i mogućnost postavljanja raznobojnih drvenih obloga.

Uz to se nudi pripadajuće bešumno automatizirano rješenje s daljinskim upravljačima koje omogućuje jednostavno upravljanje. Svojom čvrstom konstrukcijom i izborom visokootpornih materijala protkanim čeličnim nitima odolijeva svim vremenskim prilikama te su najkvalitetnije rješenje za zaštitu od udara vjetra, kiše ili snijega.

Konstrukcije kliznih tendi mogu se postaviti u samostojećoj izvedbi ili prilagoditi zatjevima prostora, a prema potrebi se integriraju rasvjeta i ozvučenje.

https://suman-interijerstvo.hr/tende/klizne-tende/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI