OCIJENI

Veliki izbor tendi i zavjesa

Objavljeno: 24.3.2022. 14:38

Pronalazak adekvatnih tendi i zavjesa može biti velik izazov, pogotovo ako ne znate odakle krenuti u biranju idealnog rješenja za svoj dom. Isto tako, prilikom izbora adekvatnih zavjesa i tendi valja imati na umu njihove karakteristike koje će odgovarati zahtjevima prostora u koje ih namjeravate postaviti. 

Kontrola svjetla

Osim što imaju veliku estetsku vrijednost te doprinose ugodnom osjećaju boravka u nekom prostoru, zavjese imaju prije svega važnu funkciju u kontroli svjetlosti. Većina soba u vašem domu zahtijeva određenu razinu kontrole svjetla. Bez obzira radi li se o smanjenju intenziteta vanjske svjetlosti u vašoj dnevnoj sobi ili potpunom blokiranju svjetlosti u vašoj spavaćoj sobi, odabirom adekvatnog materijala zavjesa možete uspješno postići željeni efekt.

Kada je riječ o spavaćim sobama, najbolje je koristiti deblje tkanine u tamnijim bojama kako biste spriječili prodiranje vanjskog svjetla. Međutim, ako tražite zavjese za dnevni boravak ili neku drugu prostoriju najbolje je koristiti prozirne zavjese koje će raspršiti svjetlost, a pritom vam omogućiti dovoljno prirodne svjetlosti.

Privatnost

Osim veće kontrole svjetla, deblje tkanine u tamnim bojama pružaju vam više privatnosti, što je ujedno i dodatan razlog zašto se većina ljudi odlučuje na takve materijale u prostorijama poput spavaćih soba. U prostorijama u kojima nije prijeko potrebna mogućnost potpunog zamračenja odnosno privatnosti najbolje je koristiti prozirne zavjese. 

Umanjuje direktan prodor sunca

Kada je riječ o tendama, one su idealne za sve vrste vanjskih balkona i terasa jer sprječavaju direktan prodor svjetlosti te vam omogućuju da neometano uživate tijekom boravka. Osim što sprječavaju svjetlost, tende također zaklanjaju neželjene poglede susjeda što je još jedna od njihovih prednosti.

Estetska funkcija

Osim glavne funkcije zaštite od sunca i stvaranja hlada na balkonu ili terasi, tende mogu imati i estetsku funkciju. Prilagodite boju i materijal boji fasade i uklopite tendu u svoj eksterijer. Vizualno podignite cijeli dojam na novu razinu i postignite sklad funkcije i estetike. 

Još niste pronašli idealne zavjese i tende za svoj dom? Ne trebate previše razmišljati i trošiti vrijeme na obilaske raznih dućana jer u splitskom poduzeću Suman-interijerstvo d.o.o. imaju velik izbor različitih zavjesa i tendi vrhunske kvalitete. 

Ovo poduzeće osnovano je davne 1993. godine te su tijekom svog dugogodišnjeg poslovanja dokazali svoju kvalitetu što pokazuje velik broj zadovoljnih kupaca. Njihova tridesetogodišnje iskustvo u izradi i ugradnji tendi, zavjesa i ostale zaštite od sunca te stručno znanje i ljubazan odnos prema kupcima najbolji su pokazatelji njihove kvalitete.

Više o širokom asortimanu proizvoda te uslugama koje nude možete pronaći na web stranici: www.suman-interijerstvo.hr. 


OCIJENI