Adresa: Mažuranićevo šetalište 14
21000 Split
Telefon:
021 772 770 021 772 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://medihelp.hr
http://www.facebook.com/Medi-Help-Split-1963781977002127

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 16.30 - 20.00 h Sub: 9.00 - 12.30 h
Djelatnosti: Poliklinika
Interna medicina i dijagnostika
Ortoped
Ključne riječi: sportska traumatologija - ortopedija - interna medicina - dermatovenerologija - kardiologija - nutricionist
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu MEDI HELP-a!

Uži tim MEDI HELP-a čine liječnici specijalisti s bogatim iskustvom bolničkog rada s pacijentima:
Dr.sc. Bruno Lukšić dr.med.,

  • specijalist opće kirurgije, specijalist ortopedije i traumatologije, subspecijalist  traumatologije, s više od 20 godina iskustva rada s bolničkim pacijentima, viši asistent na Katedri za kirurgiju Medicinskog fakulteta u Splitu, s višegodišnjim iskustvom u radu s profesionalnim i rekreativnim sportašima, educiran za UZV dijagnostiku ozljeda i poremetnji lokomotornog sustava, od 2010. godine primjenjuje PRP/ACP u liječenju bolesti i ozljeda lokomotornog sustava,

Prof.dr.sc. Damir Fabijanić dr.med.,
  • specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije, s više od 25 godina bolničkog internističkog i kardiološkog iskustva liječenja najzahtjevnijih pacijenata sa srčanim tegobama, pročelnik Katedre za medicinsku propedeutiku (Kliničke vještine III) na Medicinskom fakultetu u Splitu, vrstan ultrasoničar  i dijagnostičar  kardio-UZV, pokretač i organizator više kardioloških simpozija i tečajeva s međunarodnim sudjelovanjem,

Dubravka Vuković dr.med.,
  • specijalist dermatologije i venerologije, također s iskustvom rada s pacijentima u KBC Split, educirana dodatno u tretmanima lica i kožnih promjena PRP/ACP-om, verzirana u radu s pacijentima s dermatovenerološkim bolestima.

V.m.s. Ivana Banić, bacc.med.tech.

Uz gore navedene specijaliste, u prostorima MEDI HELP-a ordiniraju i vanjski suradnici, specijalisti s područja liječenja štitne žlijezde,  poremetnji koagulacije (zgrušavanja) krvi i liječenja antikoagulansima, nutricionizma (za bolesnike, ali i za sportaše), te brojni drugi.
Surađujemo s iskusnim fizioterapeutima koji provode fizikalnu terapiju u konzultaciji s našim specijalistima u vlastitim moderno opremljenim prostorima/ordinacijama.
Prostor i oprema MEDI HELP-a su potpuno novi  i moderni, posvećeni tome da naši pacijenti dobiju najkvalitetniju medicinsku skrb, ali i tome da se tijekom boravka u našoj ustanovi pacijent osjeća ugodno i opušteno.


Za sva dodatna pitanja o našim uslugama kontaktirajte nas na navedene brojeve telefona ili posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 772 770 021 772 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.