OCIJENI
Adresa: Poljička cesta 16
21000, Split
Telefon:
021 389 035 021 389 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.stomatolog-galic.hr/

Radno vrijeme

:
pon, sri, pet: 8-15h uto, čet: 13-20h subota: po dogovoru
Djelatnosti: Stomatološka ordinacija
Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Ključne riječi: stomatolog Split - izbjeljivanje - ljuskice - implantologija i protetika - parodontolgija - restaurativna stomatologija - endodoncija - funkcijska dijagnostika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE
DR. MATE GALIĆ


U privatnoj stomatološkoj ordinaciji Galić nastojimo pratiti najnovije trendove u stomatološkoj praksi.

U suvremenoj stomatologiji tehnologija, oprema i materijali se mijenjaju gotovo svakodnevno. Naša ordinacija je opremljena modernim uređajima koje koristimo u terapijske i dijagnostičke svrhe.

Posjedujemo najnoviju tehnologiju rendgenskog snimanja, tzv. digitalno rendgensko snimanje (RVG) kod kojeg je zračenje pacijenta smanjeno i do 80 %. Za razliku od klasičnog rendgenskog snimanja nema filma i razvijanja slike već imamo trenutno dobivanje slike na monitoru računala. Sama slika se odlikuje visokom kvalitetom te ju je moguće dalje obrađivati te arhivirati u karton pacijenta na računalu.

Također posjedujemo i prophyflex, aparat za brzo i bezbolno uklanjanje površinskih naslaga i obojenja sa površine zubi koji radi na principu pjeskarenja. Uz strojnu instrumentaciju korijenskih kanala u endodonciji koristimo i tzv. apex lokator, koji nam omogućava precizno određivanje duljine korijenskog kanala prije obrade i punjenja, a mogućnost pogreške je izuzetno mala.

Posjedujemo i TOUCH ‘N HEAT sustav za punjenje korijenskih kanala termoplastičnim tehnikama punjenja. Naša ordinacija je opremljena i najmodernijim sustavom za sterilizaciju koji odgovara standardima Europske unije.

Za više informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 389 035 021 389 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI