OCIJENI

Savjeti za uređenje kupaonice

Objavljeno: 9.10.2020. 10:02

Gradite li novu kuću ili preuređujete već postojeći dom, u svakom slučaju je razumljivo da želite da svaki kutak izgleda savršeno i moderno. No, možda najzahtjevniji dio, ako uključuje postavljanje pločica, jest kupaonica.

Često na reklamama, filmovima, ali i u posjeti tuđim kućama viđamo kupaonice u kojima bismo takoreći mogli "živjeti" koliko su uređene.

Što točno kupaonicu čini toliko udobnim mjestom za boravak?

  • Prije svega dobro je odabrati pločice ili neku drugu vrstu podova i zidova, kao bazu za daljnju gradnju. Pritom je izrazito bitno izabrati kvalitetan materijal koji će opravdati cijenu i estetiku. Kada birate materijal i namještaj, uvijek je dobro to učiniti u trgovini kojoj vjerujete i čija kvaliteta asortimana je pouzdana.
  • Kada ste odabrali pločice, možete krenuti razmišljati o tome hoće li u vašoj kupaonici biti tuš kabina ili kada, ili pak oboje, ako smatrate potrebnim. Ipak skladnije izgleda jedno od navedenog.
  • Trudite se da uzimate stvari nijansi iste boje ili da kombinirate nekoliko različitih, a da s druge strane postignete sklad. Tako je poželjno da je boja, primjerice, umivaonika skladna s bojom tuš kabine ili kade. Želite li izgraditi kupaonicu iz snova, obratite pažnju i na vodokotlić i ostale sitne detalje koji na kraju utječu na cjelokupni dojam.
  • Ne zaboravite nužan namještaj poput ogledala, zavjese za kadu ili tuš, wc poklopca i tome slično.
Sve što vam je potrebno za uređenje kupaonice možete pronaći u Splitu u TUŠ d.o.o. Trgovini sanitarijama i vodoinstalacijama koji nude kvalitetan asortiman po povoljnoj cijeni. Stručnjaci koji su dugogodišnjim iskustvom stekli znanje i poznavanje kvalitete materijala, uvijek će vam rado pomoći oko bilo kakvih savjeta u vezi uređenja kupaonice. Osoblju koje vam je uvijek na usluzi, možete se obratiti s povjerenjem.

OCIJENI