OCIJENI

Armal kupaonski namještaj: simbol kvalitete i dugotrajnosti

Objavljeno: 12.8.2022. 7:48

Tvrtka Armal je lider u proizvodnji sanitarnih proizvoda. Ova tvrtka ima dugu tradiciju koja je započela 1987. godine. u Italiji. Ekspanzija tvrtke na Sjedinjene Američke Države pomogla je Armalu da postane internacionalna tvrtka prepoznatljiva po svojoj kvaliteti ali i vrhunskoj estetici proizvoda.

Armalova proizvodna tehnologija postala je simbol kvalitete

Vrhunski proizvodnja tehnologija u kojoj valja izdvojiti tehnike modernog ubrizgavanja i kalupljenja omogućili su Armalu da uspješno stvore proizvode visoke estetike poput slavina, tuš kabina, kada, tuš kanalica… koji osim visoke estetike imaju prije svega kvalitetu koju je prepoznala struka, ali i kupci.

Budući da je riječ o tvrtki koja ima dugu tradiciju, njihova tehnologija je uvijek išla u korak s vremenom, ali često i korak ispred što je nabolje vidljivo u broju inovativnih proizvoda ove tvrtke. Zbog kvalitete proizvoda, inovativnih rješenja te proizvodnog procesa Armal je tijekom godina postigao zavidan ugled i pouzdanost širom svijeta.

ARMAL je tvrtka s fokusom na održivost

Proizvodnjom tvrtke mogu napraviti razliku ako odaberu poslovati održivo. Armal je tvrtka koja ima održivost na umu u svim segmentima poslovanja. Cijeli njihov proizvodni proces od studiozno odabranih sirovina, od kojih većina se većina lako može reciklirati, do ukupnog nadzora sustava kontrole kvalitete te usklađenosti u svim fazama proizvodnje u potpunosti je održiv i ekološki prihvatljiv.

Nekoliko ključnih činjenica koje dokazuju održivost Armalovih proizvoda:

1. Svi proizvodi su napravljeni od homogenih ekoloških materijala

2. Tehnička inovativna rješenja u procesu proizvodnje ovih materijala smanjila su potrebu za vodom od 30 do 90 %

3. Prilikom proizvodnog procesa koriste se obnovljivi izvori energije poput solarnih panela

4. Svi se proizvodi mogu rastaviti te reciklirati

Slavine, keramika, kade, tuševi, ogledala… asortiman proizvoda ove tvrtke zaista je vrlo velik, stoga je najbolje da proizvode potražite u TUŠ d.o.o. trgovini vodoinstalacijama, sanitarijama i keramikom te se na licu mjesta uvjerite u kvalitetu i održivost Armalovih proizvoda. Odlazak u njihovu trgovinu također je i prilika za traženje dobrog savjeta, ako ste u nedoumici li se dvoumite između nekoliko proizvoda, jer vam stručno osoblje uvijek može korisne informacije koje će vam pomoći pri odabiru idealnog proizvoda za vašu kupaonicu.

OCIJENI