OCIJENI

Kupaonica - oaza mira i opuštanja

Objavljeno: 11.1.2019. 16:33

Kupaonice i sanitarni čvor danas predstavljaju važnu komponentu u estetici vašeg doma. To više nisu samo mjesta za nužne fiziološke potrebe već prave male oaze za smirenje i puštanje. Upravo iz tog razloga je važno da se po materijalima uklapaju u vaš stambeni prostor i da zadovoljavaju vaše želje i potrebe. Novi trendovi traže inovativnost, detalje i odgovarajuće uzorke s ciljem stvaranja zadivljujućeg prostora. Donosimo vam 3 savjeta koji će svaku kupaonicu učiniti idealnom za život.

Veličina nije važna; važna je funkcionalnost - ako imate malu kupaonicu da bi dobili na prostoru kadu zamijenite tuš kabinom. Još ne bi bilo loše da postavite sve što možete na zid te umjesto ormarića preporučujemo police da dobijete dojam većeg prostora. I naravno trik koji uvijek pali kada želite vizualno povećati svoj prostor je  postavljanje  velikih površina od ogledala koje stvaraju iluziju prostora.Ljepota je u detaljima - dojmljiva rasvjeta, upečatljivi uzorci, mješavina materijala poput mramora, kamena i drva, te pomno odabrani detalji u kupaonici pretvaraju je u pravu oazu za opuštanje u kojoj ćete rado provoditi svoje vrijeme. Na police postavite  školjkice koje ste skupili prošle ljeto na plaži, vaze s dekorativnim pijeskom ili biljke. Biljke će dati dašak prirode, a preporučujemo vam bambus, orhideju ili aloe veru.

Igrajte se bojama - boje su jako bitne jer utječu na cjelokupan ambijent. Kombiniranje dvije boje, svjetliju i tamniju. Svjetlije boje poput bijele ili bež neka dominiraju, a tamnije poput crne, sive ili ljubičaste koje “razbijaju” monotoniju i unose dinamičnost u prostor.


Bilo da želite renovirati staru ili opremiti sasvim novu kupaonicu i sanitarni čvor sve potrebno možete pronaći na jednom mjestu i to u Tuš trgovini. Tuš trgovina već dvadeset godina uspješno posluje na području grada Splita,a iz široke palete proizvoda u Tušu možete pronaći  keramičke pločice, ljepila za pločice, slavine, vodokotliće, kade, tuševe i sve za tuševe te sav ostali  namještaj za vašu kupaonicu. Bilo da ste meštar ili samo trebate neki od dijelova za vašu kupaonicu ili sanitarni čvor posjetite naš prodajni salon, te vam garantiramo visoku kvalitetu svih proizvoda te odlične cijene.

OCIJENI