OCIJENI
Adresa: Spinčićeva 2/F
21000 Split
Telefon:
021 571 491 021 571 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.forca-dent.hr/index.html

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8.00 - 20.00 h
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog
Radiologija – RTG, CT, MR, UZV, mamografija
Medicinski laboratorij, genetska laboratorijska istraživanja, zubotehnički laboratorij
Ključne riječi: Forca Dent Split , zubni rendgen Split , zubni rendgen u Splitu , rendgen zubi u Splitu , rendgen zubi Split , rtg Split , rtg zubi Split , rtg zuba Split , rtg zubi u Splitu , rtg zuba u Splitu , snimka zuba Split , snimka zuba u Splitu , ortopan Split , ortopan u Splitu , zubni rendgen Firule , zubni rendgen na Firulama , rendgen zubi Split , digitalni ortopan Split , digitalni ortopan u Splitu , dječji ortopan Split , dječji ortopan u Splitu , TMZ Split , kraniogram Split , intraoralne snimke
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Novotvoreni Forca Dent zubni rendgen nudi Vam vrhunske usluge digitalnog rendgena. Vlasnik dipl bac. Ivan Višković odlučio se za Soredex - svjetski lider u dentalnoj stomatologiji:

 • CRANEX 3D - uređaj visoke kvalitete za izradu panoramskih i 3D rendgenskih snimki
 • MINRAY - uređaj visoke kvalitete za izradu intraoralnih snimki
Sva Soredex oprema proizvodi se sukladno ISO 9001 normi kvalitete, a uređaji se podvrgavaju najrigoroznijim kontrolama kvalitete i testiranjima u industriji.

Sigurnost pacijenta je na prvom mjestu. Snimanja provode inženjeri medicinske radiologije koji se posebno brinu o adekvatnoj zaštiti svakog pacijenta. Digitalni rendgen, osim najkvalitetnije dijagnostike, ima i, što je još važnije za pacijente, smanjenu dozu zračenja, snimke su sadržajnije i praktičnije od klasičnih analognih budući da se uz pomoć računala mogu prilagoditi individualnim zahtjevima korisnika te ih je lakše pohranjivati i kopirati.

Rendgenske snimke
 
 •     Digitalni ortopan
 •     Dječji ortopan
 •     Poluortopan
 •     Kraniogram (telerendgen)
 •     Snimke TMZ
 •     Snimke maksilarnih sinusa
 •     Intraoralne snimke zubi
3DCT

3DCT daje sliku pacijenta u sve 3 dimenzije i time daje doktorima dentalne medicine potreban dijagnostički uvid u stvarno stanje koštanih struktura u usnoj šupljini. Primjena:
 • daje preciznu informaciju o koštanim strukturama u usnoj šupljini, što je vrlo važno za pouzdano planiranje implantološkog zahvata
 • u oralnoj i maksilofacijalnoj kirurgiji olakšana je predkirurška dijagnostika
 • kod planiranja ortodontske terapije daje važne podatke o nagibu i položaju korjenova, debljinu parodonta, osovinu zubi, rotacije i ostale nepravilnosti
 • sigurniji i brži endodontski zahvati
Zaštita od zračenja

Upotreba rendgenskog zračenja u stomatologiji kao i medicini je neizostavni dio svake terapije. Primjena digitalne tehnologije koja je zamijenila klasični rtg film digitalnim senzorima koji pretvaraju rendgensko zračenje u okom vidljivu svjetlost i prikazuju rtg snimku na zaslonu računala i tako drastično smanjuje doze zračenja u odnosu na klasične rtg filmove. Digitalna tehnologija u velikoj mjeri reducira zračenje jer su ekspozicije smanjene i svedene na najmanju moguću mjeru, posebno kod djece.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI