OCIJENI
Adresa: Spinčićeva 2/g
21000 Split
Telefon:
021 348 144 021 348 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.derma-kosovic.com

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 8-12h i od 17-19h
Djelatnosti: Dermatovenerološka ordinacija
Bolnica, klinika, ambulanta
Estetska kirurgija, estetska medicina
Ključne riječi: Dermatološka ordinacija Tedi Kosović, dermatolog Tedi Kosović, dermatološka ordinacija u Splitu, dermatološke ordinacije u Splitu, dermatologija Split, laserski centar Split, pregled madeža Split
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

VRIJEME JE ZA UKLANJANJE ESTETSKIH NEDOSTATAKA KOŽE

  • Utjecaj zime na kožu očituje se: isušivanje, gubitkom elastičnosti, pojavom crvenila i pucanjem kapilara.
Zbog hladnog vjetra vani, a unutar prostora pregrijanog zraka u zimskom je periodu kožu potrebno redovito njegovati odgovarajućim kozmetičkim preparatima.

Potrebno je koristiti masnije kreme sa dodacima glicerina, vitamina E, ulja badema, jojobe i avokada. Nužno je da kreme sadrže UV filter.

Unatoč redovitoj njezi neki estetski problemi zahtjevaju i dermatološke tretmane. Idealan period za uklanjanje pigmentacija, proširenih kapilara po licu i tijelu te nepoželjne dlakavosti su zimski mjeseci.

Najnovija laserska-IPL tehnologija koja radi na principu flash lampe Xenon ARC emitira svjetlo visoke energije koje je viševalno i difuzno te zbog toga ima mogućnost dubljeg prodora u različite slojeve kože. To je i razlog zbog kojeg ova tehnologija može izvoditi cijeli spektar navedenih tretmana. Jačina i frekvencija rada određuje se prema tipu kože te je tako svaki tretman individualan.

Sasvim novi tretman je i „photorejuvination“ kojim se osvježava koža lica i radi blagi face-lifting. Namjenjen je ženama i muškarcima, svim koji drže do svog izgleda. Tretmani su brzi, učinkoviti i gotovo bezbolni. Prije svakog laserskog-IPL tretmana potreban je pregled i konzultacija dermatologa.

Estetski neprihvatljive kožne „privjeske“ kao što su fibromi, bradavice, staračke keratoze moguće je ukloniti klasičnim kirurškim zahvatom, a od nedavno i najnovijom radiovalnom metodom, gotovo bezbolno, estetski prihvatljivom jer se zahvat izvodi bez šivanja kože.

Nužno je pregledati madeže koji su tijekom ljeta bili izloženi utjecaju UV zraka, koji mogu biti promotori pretvorbe u maligni melanom.

Dermatoskopski pregled mikrokamerom zbog uvećanja pruža cijeloviti uvid u možebitnu promjenu. Svaki pacijent ulazi u poseban program fotodokumentacijskog praćenja iz kojeg je moguće uvidjeti najranije promjene u veličini, boji i obliku te pravodobno reagirati. Nakon svake kirurške ekscizije se ostranjeni materijal šalje na patohistološki pregled. Iskoristite zimu za rješavanje svojih problema u rukama stručnjaka i zablistajte na proljeće novim sjajem.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.


   


  

   
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI