OCIJENI
Adresa: Zametska 59 A
51000 RIJEKA
Mobitel:
098 9005 497 098 9005 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://instagram.com/studio_bigudi_mm?igshid=ZDdkNTZiNTM=
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090759991282

Radno vrijeme

:
Pon,sri,pet-od 12 do 19
Uto,cet-od 08 do 15
Sub-od 08 do 13
Djelatnosti: Frizer, frizerski salon
Ključne riječi: Schwarzkopf PROFESSIONAL, Igora, Chroma ID,Goodbye yellow/orange,Blondme,Fibre Clinix, Oil ultime, Igora Vibrance, Vibrance GLOSSING usluga,OSIS+, Bonacure BC,Igora color 10 min,Balayage,Foilyage,Baby pramenovi,Sombre,Pixie,Bob,Make up,masaža vlasišta.
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Želite li imati savršenu frizuru i make-up za posebnu priliku? Posjetite naš frizerski studio Bigudi, gdje ćete dobiti najbolju uslugu od našeg majstora frizera sa dugogodišnjim iskustvom i stručnjaka za make-up sa Calegari talijanskom školom.

Naši stručnjaci koriste samo najbolje proizvode i tehnike kako bi vam pružili najbolju moguću uslugu. Bez obzira na vaš stil ili želje, naš tim će vam pomoći da postignete izgled koji će vas izdvojiti iz mase.

Kao partner Schwarzkopf PROFESSIONAL-a, naš frizerski studio koristi samo najkvalitetnije proizvode za njegu kose. Naš majstor frizer će vam pomoći u odabiru frizure koja će se savršeno uklopiti u vaše lice i naglasiti vašu osobnost.

Ako želite savršeno uređeni make-up, naš stručnjak za make-up će vam pružiti savjete o najboljim proizvodima i tehnike koje će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled. S diplomom Calegari talijanske škole, naš stručnjak ima znanje i iskustvo koje će vam pružiti najbolju moguću uslugu.

Rezervirajte svoj termin danas i osjećajte se sigurno i lijepo za sve prilike. Kontaktirajte nas za više informacija ili da biste rezervirali svoj termin.

Posjetite naš Facebook profil. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
14.05.2023. 22:32 | KORISNIK: vjekru2

Matea me lijepo ošišala❤️. Želim joj puno uspjeha u radu!

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI