OCIJENI
Adresa: Gronji Sroki 7
51216, Viškovo
Telefon:
051 620 333 051 620 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08-16
Djelatnosti: Projektiranje i opremanje wellness centara i bazena
Bazen, toplice
Ključne riječi: bazenska tehnika i oprema - bazeni - bazenska oprema - wellness oprema - welness - hidromasažne kade - infracrvene saune - klasične saune - ležaljke - solarni tuševi - maloprodaja - veleprodaja - montaža - pribor za čišćenje bazena - čišćenje bazena - bazeni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Aqua Lacus.

Tvrtka smo sa dugogodišnjim iskustvom koja se bavi prodajom bazenske tehnike i gradnjom bazena. Prodajni salon se nalazi na Viškovu u kojemu se može pronaći široki izbor kompletne bazenske tehnike i bazenske opreme te wellness opreme.
Od wellness opreme ističemo hidromasažne kade, infracrvene saune, klasične saune, ležaljke, solarni tuševi.


Također imamo i kompletan pribor za čišćenje i održavanje bazena.

Osim prodaje pružamo i uslugu montaže navedenog.

Bavimo se veleprodajom i maloprodajom, a kupci su nam najčešće izvođači radova ali to ne isključuje i privatne osobe koje grade ili opremaju postojeći bazen i saunu.

Imamo veliko i dugogodišnje iskustvo u opremanju i montaži bazena i bazenske tehnike.

U salonu će vas dočekati ljubazni i stručni djelatnici koji će kupcima pružiti savjet vezan za opremanje bazena, prije same gradnje.
Savjetovat će vas o tome koja je oprema i tehnika primjerena za bazen, od potrebnih filtera i lampi koje se ugrađuju u sami bazen pa do pumpi i ostale tehnike za strojarnicu bazena, a za sve navedeno ukoliko kupac to želi pružamo uslugu ugradnje.

Za sva dodatna pitanja o našim proizvodima i uslugama kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite naš prodajni salon.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI