OCIJENI
Adresa: Braće Branchetta 35
51000 Rijeka
Telefon:
051 676 033, 051 678 805 051 676 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vbd-knjigovodstvo.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-16
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Intelektualne usluge
Ključne riječi: knjigovodstvo, računovodstvo, knjigovodstvo za obrte, poduzeća, neprofitne organizacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

VBD d.o.o. knjigovodstvo osnovano je 1994. godine u Rijeci. Iza nas je 20 godina iskustva i uspješne poslovne suradnje sa našim klijentima. Pouzdan smo partner i osiguravamo Vam najkvalitetnije računovodstvene i knjigovodstvene usluge.

Osim vođenja poslovnih knjiga trgovačkim društvima, obrtnicima i neprofitnim organizacijama, po dogovoru preuzimamo i administrativne poslove kako bi omogućili da svu energiju posvetite vođenju Vašeg poslovanja. S pažnjom se posvećujemo svakom klijentu, pružamo poslovno savjetovanje i sve potrebne informacije te Vas pravodobno informiramo o svim novostima i promjenama vezanima uz zakone i propise relevantzne za Vaše poslovanje. Fleksibilni smo te se prilagođavamo promjenama i individualnim potrebama svakog klijenta.

Naše usluge u potpunosti su usklađene sa svim propisima i zakonima Republike Hrvatske, što je rezultat redovitog poslovnog usavršavanja, pohađanja seminara i praćenja najnovije stručne literature. Također, pratimo najnovije tehnologije te u svom poslovanju koristimo softverska rješenja koja nam omogućavaju kvalitetno, brzo i efikasno obavljanje svakodnevnih zadataka.

Odgovorno stojimo iza našeg poslovanja te poslujemo po načelima Kodeksa etike za profesionalne računovođe i jamčimo diskreciju i tajnost podataka.

Obratite nam se s povjerenjem sa svim pitanjima ili nedoumicama i mi ćemo Vas savjetovati i usmjeriti kako bi zajedničkim snagama osigurali obostrani poslovni uspjeh.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
051 676 033, 051 678 805 051 676 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI