OCIJENI
Adresa: Poljička cesta 28a
21000, Split
Telefon:
021 480 244 021 480 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://esteticsmile.com/
http://www.facebook.com/EsteticSmile/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 08:00 h – 20:00 h Subota: po dogovoru
Djelatnosti: Zubar, Stomatolog; Protetika, Ortodont
Estetska medicina
Poliklinika
Ključne riječi: stomatolog - stomatološka poliklinika - izbjeljivanje zubi - popravak zuba - pjeskarenje zubi - uklanjanje kamenca sa zubi - endodoncija - estetska stomatologija - opća stomatologija - protektika - ortodoncija - oralna kirurgija - anti aging lica i vrata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ESTETIC SMILE POLIKLINIKA JE IZ KOJE IZLAZITE SRETNI!

Stručnim usavršavanjem smjestili smo se u vrh estetske stomatologije...

Dr.dent.med Tina Delonga bavi se estetskom stomatologijom, implantologijom i ostalim stomatološkim uslugama preko 15 godina. Zajedno sa stručnim osobljem konstantno vrši usavršavanja u znanje i rad, a svojim pacijentima nudi isključivo najbolju uslugu.

Nakon završenog Stomatološkog fakulteta u Zagrebu, dr.dent.med Tina Delonga radila je u privatnoj ordinaciji, nositelj je koncesije i nakon brojnog stečenog iskustva, na radost pacijenata otvara svoju stomatološku polikliniku.

Iskustvo, kvaliteta i znanje definiraju rad dr.dent.med Tine Delonge i tima Estetic smile-a

Tim Estetic Smile-a sastoji se od stomatoloških stručnjaka, liječnika, specijalista i asistenata koji svojim znanjem pružaju sve stomatološke usluge. Osim vrhunske usluge stomatoloških stručnjaka važna je i dijagnostika u koju je konstatno ulaganje od iznimne važnosti. Ergonomski prilagođene stomatološke jedinice pružaju iznimnu udobnost pacijentu. Nadalje, CAD-CAM tehnologija, RVG uređaji samo su neke od kvaliteta koje Estetic smile pruža svojim pacijentima. Pacijentima su udobnost, ljubaznost i oslobađanje straha od stomatologa važni, ako ne i presudni i upravo to je ono što su prepoznali u Estetic smile-u.

Stomatologija je složena grana medicine u kojoj svaki liječnik ima određeni izazov. Izazovi u koje se dr.dent.med Tina Delonga rado upušta su komplicirani protetski zahvati.

Svakom pacijentu pristupamo individualno i posvećujemo dovoljno vremena kako bi izašao iz ordinacije s osmijehom na licu.

Poklonite nam i Vi povjerenje - potpuno bezbolno riješite se stomatoloških tegoba ili pak uljepšajte svoj osmijeh u Estetic smile-u!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 480 244 021 480 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI