OCIJENI

Zašto je Dentech i vaš najbolji izbor?

Objavljeno: 23.1.2020. 9:09

MEĐU uglednim splitskim ordinacijama, u zadnje vrijeme, sve češće odzvanja jedno novo ime: Dentech. Brojne Splićanke i brojni Splićani vrlo dobro poznaju doktora Joška Radovića, uglednog splitskog stomatologa i vlasnika same ordinacije, ali Dentech je, u zadnjih par godina, prikupio još mnoga druga poznata imena.


Tim stomatologa čine, mlada ali svima dobro poznata doktorica Mia Roglić, koja već tri godine zaredom odnosi prestižnu nagradu Najdoktor u svoje ruke; doktorica Antonella Lešin koja uskoro kreće na specijalizaciju iz oralne kirurgije, mirne i nježne ruke doktorice Elizabete Brkljače Vuletić i jedno novo lice dr.med.dent. Ivo Zaninović.

Kako tvrde, njihova najveća motivacija upravo su njihovi pacijenti.

"Imamo nezahvalnu poziciju. Svi se boje zubara, i veliki i mali. Ovi veliki su zapravo često plašljiviji od ovih manjih, pa ključ našeg rada stoji u našem pristupu, koji mora biti iskren. S pacijentom je najvažnije stvoriti odnos povjerenja i prijateljstva", kaže doktorica Mia s osmijehom na licu.

"Ne izlaze svi sretni i zadovoljni iz naše ordinacije, ali nam se vraćaju, što znači da nešto radimo dobro", potvrđuje doktor Radović.


Stomatolozi u Dentechu imaju na raspolaganju brojne edukacije, skupe specijalizacije, nove tehnologije, suvremenu dijagnostiku i vrhunske materijale. Ordinacija je raskošno opremljena i moderna, nova i besprijekorno čista.

"Tajni našeg uspjeha? Tajne nema! Naša filozofija je jednostavna: podrediti se u potpunosti pacijentu i time doživotno osvojiti njegovo povjerenje", tvrdi doktor Radović.


OCIJENI