OCIJENI
Adresa: Borisa Papandopula 8b
21000 Split
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
021 609 075 021 609 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://clavicula.hr/
Djelatnosti: Ortoped
Medicinska pomagala, invalidska pomagala
Ključne riječi: Ortopedski centar Ivanišević , Zlatko Ivanišević , dr Zlatko Ivanišević , ortoped Split , ortopedska ordinacija Split , ortopedija Split , ortopedski centar Split , ortopedski centar Zlatko Ivanišević , specijalistička ortopedska ordinacija Split , specijalistička ordinacija za ortopediju Split , specijalistička ortopedska ordinacija , specijalistička ordinacija za ortopediju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Operacijsko liječenjeNaglasak je stavljen na minimalno-invazivne metode, tako da je na raspolaganju najmoderniji artroskop sa intraartikulamim setom instrumenata za dijagnostiku i zahvate na svim velikim zglobovima, uključujući rame i koljeno, a što je osobito značajno za sportaše koji moraju za kratko vrijeme biti osposobljeni za sportske napore, ali i pacijente starije dobi kojima je time smanjen rizik operacije na minimum. Klasična operacija meniskusa traje 5-10 minuta a pacijent može već isto popodne praktično normalno hodati bez štaka.

Koštani lomovi se zbrinjavaju modernim fiksacijskim materijalima i aparatima uz primjenu poštedne tehnike.

    

Također će se, gdje god se to bude moglo, koristiti i samo-resorbirajući materijali koji se nakon nekog vremena od operaciju rastope i nestanu tako da za njihovo vađenje nije potrebna nova operacija. Klasične otvorene operacije rade se sa vrhunskim materijalima i po principima koje smo usvojili na edukacijama u Švicarskoj, Njemačkoj i Italiji.
Ortopedski centar Ivanišević praktično jedini u bližoj okolici može odstraniti ovako velik kamen iz ramena artroskopskom metodom bez rezanja.

    

Rad u modernim sterilnim uvjetima smanjuje mogućnost infekcije i drugih komplikacija praktično na nulu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 609 075 021 609 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI