OCIJENI

Sportsko plesni vrtić

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.04.2024. 05:34

Djeca se u najranijoj dobi kreću spontano uz glazbu pa su plesni sadržaji primjereni toj dobi idealno sredstvo za razvoj njihovih bazičnih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti. Program našeg sportskog plesnog vrtića odobren je od ministarstva znanosti i obrazovanja RH. Ples se temelji na prirodnim oblicima kretanja, te pozitivno utječe na razvoj audio vizualne percepcije, sluh, povezuje konkretno i apstraktno razmišljanje, dijete postaje strpljivo, samopouzdano i raste mu ljubav prema glazbi te se razvija estetsko i pravilno držanje tijela.

Ples je najprimjerenija aktivnost za djecu predškolske dobi. On poštuje pravila rasta i razvoja, zadovoljava potrebu za kretanjem i igrom, predstavlja i dobru bazu za budući sportski život djece bez obzira na njegov budući smjer. Garantiramo vam puno zabave, igre i plesa.

Organiziramo SPORTSKO PLESNI VRTIĆ na dvije lokacije.

Svakako nas kontaktirajte i dovedite dijete na besplatan probni sat!

Za više informacija, kliknite na link.

http://pk-split.hr/sportsko-plesni-vrtic/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI