OCIJENI

Pomorsko učilište

Objavljeno: 30.8.2019. 13:16

Učinkovitost i sigurnost na brodovima ovisi o nekoliko čimbenika, ali jedna od njih zasigurno je edukacija pomoraca. Obuka i edukacija pomoraca dugogodišnja je tradicija na hrvatskoj obali. Hrvatski pomorci su oduvijek, zahvaljujući svojim sposobnostima i dokazanim znanjima, bili vrlo cijenjeni i traženi na brodovima diljem svijeta. Kvaliteta hrvatskih pomoraca u posljednje vrijeme još više dolazi do izražaja, budući da je ljudski faktor najvažniji čimbenik u sigurnosti plovidbe i sprječavanju onečišćenja morskog okoliša. Činjenica da je preko 80% svih incidenata i nezgoda na moru uzrokovano ljudskom pogreškom, samo još naglašava važnost ulaganja truda pomorskih uprava širom svijeta u smanjenje tih rizika. Važnost osposobljavanja i obrazovanja pomoraca potvrđena je u brojnim prilikama na međunarodnoj razini i, naravno, vrlo je važno kvalitetno obrazovanje i  profesionalnost pomoraca, pogotovo danas kada su kriteriji veći nego ikad.Život na brodovima zahtijeva vještine i kontinuiranu predanost pomoraca i članova posade kako bi se postigla maksimalna sigurnost na brodu. Važnosti obuke i usavršavanja vještina svjesni su i naši iskusni predavači, koji svakom polazniku tečaja posvećuju potrebnu pažnju kako bi im osigurali potrebno znanje za uspješnu karijeru.

U našem pomorskom učilištu Antipiros, njegujemo vrijednosti poput odgovornosti, ljubaznosti, integriteta, učinkovitosti i osiguravanja obrazovanja prema visokim standardima kvalitete.Jednostavno rečeno - ono što možete očekivati su vrhunski predavači, prijateljsku komunikaciju i posvećenu pažnju kako bi vaša edukacija bila što ugodnije iskustvo. Bilo da je vaša želja usavršiti upravljanje posadom ili postati zapovjednikom broda, pomorsko učilište Antipiros nudi rješenje za vas. 

Polaznike obrazujemo za stjecanje svjedodžbi o dopunskoj osposobljenosti prema uvjetima konvencije STCW 95 i Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka Republike Hrvatske. Obuka i ispiti održavaju se u vlastitim učionicama, kabinetima i poligonu koji su smješteni u Splitu.

OCIJENI