OCIJENI
Adresa: Bihaćka 2a / IV
21000 Split
Telefon:
021 321 521, 021 321 522, 021 486 826 021 321 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.autoskola-hajduk.hr
https://www.coo-excathedra.hr

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 8.00 - 20.00 h Subotom: 8.00 - 12.00 h
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Instrukcije, pripreme, poduka
Obrazovanje, seminari, tečajevi, coaching
Ključne riječi: Ex Cathedra Split - Autoškola Hajduk - instalater - elektromonter - vozač motornog vozila - usavršavanje - osposobljavanje - edukacija za masera - prekvalifikacija - edukacija za elektromontera - obrazovanje odraslih - obrazovanje nezaposlenih - obrazovni programi - promjena struke -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Auto škola HajdukAuto škola Hajduk osposobljava kandidate za vozače A1, A2, A, B, BC, C, D, CE i AM kategorije te osposobljava vozače za stjecanje početnih kvalifikacija i periodične izobrazbe (KOD 95).

 
Autoškola Hajduk je obiteljska tvrtka obitelji Ožegović iz Splita. Sama povijest naše tvrtke je vrlo duga te se obukom kandidata za vozače bavi već treća generacija obitelji Ožegović.

Jedan od pionira ove djelatnosti bio je Tomislav Tome Ožegović (1920.-2004.), koji je 1947. postao instruktor vožnje, a zatim njegov sin Miroslav Miro Ožegović, ing. (1943.), nastavlja posao kojeg danas vodi Denis Ožegović, dipl .ing., prof. (1969.) s cijelom obitelji.
Auto škola Hajduk d.o.o. vrlo uspješno djeluje od svojih početaka sa sjedištem u Splitu i s povremenim poslovnicama na Braču, Šolti, Visu, Korčuli, Šibeniku, Vodicama, Kaštel Starom…
Direktor i stručni voditelj tvrtke je Denis Ožegović, dipl. ing., prof. Dobitnik je mnogobrojnih priznanja za svoj rad.

Auto škola Hajduk osposobljava kandidate za vozače A1, A2, A, B, C, D, CE i AM kategorije.

U managementu su još Marko Lalić, dipl. ing.,prof., Stipe Čagalj, dipl.ing., Tea Ožegović Kolarić, oec., dipl. ing., Marijan Udovičić, dipl. ing., prof., Silvana Ožegović, Lena Barišić, iur. i Nataša Milas. Postojeći management već dugo zajedno radi i ostvaruje kvalitetne rezultate. Tvrtka je za svoj rad dobila mnogobrojna priznanja, a u više navrata je bila sponzor raznih društvenih i sportskih događaja.

Tvrtka je za svoj rad dobila mnogobrojna priznanja, a često je sponzor raznih društvenih, gospodarskih, kulturnih i sportskih događanja. Trenutno je sponzor MNK Hajduk iz Splita te Fjaka music festivala.

Naša misija je osposobiti sigurnog, samostalnog i kulturnog vozača te na taj način pridonijeti sigurnosti u prometu jer je vozač najvažniji faktor koja utječe na sigurnost prometa.

Naša vizija je biti jedna od najboljih autoškola u Republici Hrvatskoj, koje svojim kandidatima pruža inovativnost, profesionalnost i kvalitetnu uslugu.

U novijoj povijesti tvrtke, od 1990. godine do 2014. godine Auto škola Hajduk je osposobila preko 27.000. kandidata za vozače motornih vozila svih kategorija. Posebno smo ponosni što su nam povjerenje poklonili polaznici praktično iz cijele Dalmacije, osobe iz javnog života, posebice brojni vrhunski sportaši, estradne zvijezde, uspješni privrednici… Ove brojke su najbolji pokazatelj uloge Auto škole Hajduk na tržištu koja je jedna od najvećih autoškola u Hrvatskoj.

Tvrtka se vrlo uspješno bavi domaćim i međunarodnim cestovnim prijevozom.

Dana 19.11.2001. godine Auto skola Hajduk d.o.o. osniva ustanovu Centar za obrazovanje odraslih Ex Cathedra sa registriranom djelatnosti obrazovanja odraslih i ostalog obrazovanja.


Auto škola Hajduk je zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima iz 2018-te godine u skupini od 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj.
Naša poslovna uspješnost omogućila nam je da steknemo pravo nositelja certifikata bonitetne izvrsnosti za 2019-tu godinu.
Certifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja europski standard kvalitete financijskog poslovanja tvrtke, a njegovo posjedovanje potvrđuje da je nositelj pouzdani partner.
Certifikat je rezultat analize financijskih izvještaja za prošlu godinu te ujedno i prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci.

Posjetite našu web stranicu. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI