OCIJENI

Izbjeljivanje zubi

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.09.2022. 07:25

Što je potrebno napraviti prije izbjeljivanja zubi?
Dugogodišnja konzumacija kave, crnog čaja, vina i obojenih pića ostavlja tragove na Vašim zubima. Pušenje također može obojiti površinu zubi i učiniti ih tamnijim i bez sjaja. Osim navedenog i nakupljanje zubnog kamenca utječe na boju zubi.

Prije samog tretmana nužno je napraviti detaljan stomatološki pregled oralne šupljine te svih zubi i gingive. Potrebno je prije samog izbjeljivanja napraviti čišćenje kamenca s pjeskarenjem kako bi se zubi što bolje pripremili za postupak izbjeljivanja.

U dogovoru s pacijentom pristupamo jednom od načina izbjeljivanja zubi, bilo to izbjeljivanje u ordinaciji (eng. in office bleaching) ili izbjeljivanje kod kuće (eng. home bleaching) s individualno izrađenim udlagama.

Neovisno o izboru tretmana koriste se sredstva koja ne oštećuju caklinu ni tkiva oko zuba. Stoga nema prepreke da Vaši zubu budu bjeliji i ljepši, a samom time i Vaš osmijeh.

http://dental-skaricic.hr/izbjeljivanje-zubi/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI