OCIJENI
Adresa: Vinkovačka 31
21000 Split
Telefon:
021 531 440 021 531 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://odvjetnikmislavbalic.com

Radno vrijeme

:
Sa strankama radnim danom od 15.00 do 17.00 sati, po prethodnom dogovoru. Telefonske informacije o predmetima radnim danom od 15.00 do 17.00 sati.
Djelatnosti: Odvjetnik
Ključne riječi: Odvjetnik Split , odvjetnik Mislav Balić , odvjetnik u Splitu , popis odvjetnika u Splitu , advokat Split , popis advokata u Splitu , advokati u Splitu , odvjetnički ured Mislav Balić , odvjetnički ured Split , odvjetnički uredi u Splitu , popis odvjetničkih ureda u Splitu , lista odvjetničkih ureda Split , kazneno pravo , imovinsko pravo , bankarsko pravo , imovinsko pravo , medicinsko pravo , pomorsko pravo , pravna pomoć , ovršno pravo , pravni savjeti Split , lawyer Croatia avvocato Croazia
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ŽIVOTOPIS

Odvjetnik Mislav Balić rođen je 18.06.1979. u Splitu, Republika Hrvatska. Pohađao je Osnovnu školu Marko Marulić u Sinju, te srednju školu-Opću gimnaziju Dinko Šimunović u Sinju. Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Splitu diplomirao je 2003. kada postaje odvjetnički vježbenik u Zajedničkom odvjetničkom uredu Želimir Milas i Tomislav Šiško u Splitu.

Pravosudni ispit polaže 2006., a 2008. upisuje se u Imenik odvjetnika, te radi kao odvjetnik u Odvjetničkom društvu Milas i partneri u Splitu.

U svojoj odvjetničkoj karijeri odvjetnik je pružao pravnu pomoć zastupanjem fizičkih i pravnih osoba u svim postupcima pred državnim tijelima sa posebnim naglaskom na građanskom, kaznenom i trgovačkom pravu.

Odvjetničke usluge ured pruža na najvišoj profesionalnoj razini te se svakoj stranci osigurava individualni pristup, posveta pune pažnje uz primjereno vrijeme.
ČLANSTVO
- Hrvatska odvjetnička komora

ODVJETNIČKI URED BALIĆ
Otvoren sa vizijom da svojim klijentima ponudi najbolja rješenja pravnog zastupanja.

JEZICI
Aktivno Engleski, Njemački te Hrvatski.

PROFESIONALNO ISKUSTVO
Samostalni odvjetnički ured, 2010. –
Odvjetničko Društvo Milas i partneri, 2005. – 2010.
Odvjetničko Društvo Milas i Šiško, 2004.-2005.
Zajednički odvjetnički ured Želimir Milas i Tomislav Šiško 2003. – 2004.

OBRAZOVANJE, KVALIFIKACIJE I USAVRŠAVANJE
Upisan u Imenik odvjetnika Hrvatske odvjetničke komore, 2008.
Pravosudni ispit, 2006.
Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu, 2003.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 531 440 021 531 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI